Spliff's Strawberry (Spliff Seeds) feminized

(3)

De feminized Spliff's Strawberry van SPliff Seeds is een sterke en vertakte Sativa (80%) met veel THC en grote opbrengsten. De planten groeien gelijkmatig en bloeien redelijk laat, maar ze hebben wel slechts 8 weken nodig om hun bloei af te ronden. Spliff's Strawberry ontwikkelt veel grote, keiharde toppen - THC-rijke, harsige wiet met de geur van tropisch fruit en een bessensmaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (5)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Spliff's Strawberry: De geur van tropisch fruit en de smaak van bessen

De feminized Spliff's Strawberry van Spliff Seeds is een door Sativa (80%) gedomineerde soort die sterke, rijk vertakte en behoorlijk gelijkmatige planten ontwikkelt. Om haar op gang te brengen, moet je voor een vegetatieve periode van 4-5 weken en continue belichting zorgen. Ze zal uiteindelijk best laat beginnen met bloeien, maar als het eenmaal zo ver is, heeft ze maar 8-9 weken nodig om volledig rijp te worden. Aan het eind van haar levenscyclus is ze afgeladen met toppen en heeft ze een hoogte van 100-120 cm bereikt.

Spliff's Strawberry van Spliff Seeds is een zeer goede producent en levert ongeveer 500 g/m² uiterst krachtige wiet op met een hoog THC-gehalte - in subtropische klimaten is het zelfs mogelijk om tot wel 1 kilo per plant te krijgen. De toppen hebben de aangename, bloemige geur van tropisch fruit - niet te intens en dus geschikt voor discrete kweek of guerillakweek. De smaak van Spliff's Strawberry hangt af van het fenotype en kan uiteenlopen van bessen tot grapefruit-ananas en een opvallende aardbeiensmaak. Behalve dat deze wiet lekker smaakt is hij ook een goede pijnstiller.

Spliff's Strawberry (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Strawberry Cough x Skunk x Jack Herer
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    20/Feb/2018

    Very TALL
    1/ 100% seeds and very speed 2/ oh my god, very very tall immediately flowering for me you are small space of culture give up not a five stars for two reasons: 1/ size WARNING.... 2/ is not suitable for indoor beginners, no BIG warning pity

    A. K.
    03/Oct/2013

    C'est une banques de semences sérieuse.
    Superbe!!! quelques conseilles ne pas les exposés trop à la chaleur, laisser partir au minimum 5 nœuds elle feront maximum 1m20. jen ai fais partir une à 7 nœuds et elle mesures 1m70!!! Alors attention. Ont besoin de place aussi. (je travail à la terre et engrais bio avec un très bon ph.) Bonnes chance.

    P. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (5)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Spliff's Strawberry (Spliff Seeds) feminized
Spliff's Strawberry (Spliff Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.