Spliff Cheese Automatic (Spliff Seeds) feminized

Spliff Cheese Automatic produceert binnen een gemiddelde oogst van 250g/m² in 10-11 weken vanaf zaad. Ze is een kruising van Spliff Cheese en Dutch Automatic en biedt een vrolijke "up high", gemengd met een intense, lichamelijke stone. Met 60% is ze ietwat Indica dominant, maar vertoont ook typische Sativa eigenschappen. Aroma's zijn opmerkelijk fruitig, prikkelend en lijken op UK Cheese.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 24.00
  • Aantal zaden: 5 € 24.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds – Spliff Cheese Automatic: Prikkelende Cheese aroma's gemengd met fruitige bessen

Spliff Cheese Automatic is een directe afstammeling van Spliff Seeds' feminized versie van deze soort, een hybride van Skunk No.1 en Afghani x Skunk No.1. Deze genen werden gehybridiseerd met Dutch Automatic, een soort die door Spliff Seeds regelmatig wordt gebruikt om de autoflowering eigenschap te introduceren in feminized soorten. Cheese komt oorspronkelijk uit de UK en was voorheen uitsluitend verkrijgbaar als kloon, gecreëerd door de Exodus collective. Haar genen zijn gebaseerd op een zeer geurend fenotype van Skunk No.1, die verantwoordelijk is voor het uitmuntende aroma.

Spliff Cheese Automatic produceert binnen een oogst tot 250g/m² in 10-11 weken vanaf zaad. Hoewel ze indica-dominant is, bevat ze nog steeds typische Sativa kenmerken, die bijvoorbeeld zichtbaar zijn in de bladeren. Deze soort blijft binnen relatief kort, met een hoogte van 70-90cm en produceert een hoofdcola met compacte, aanvullende zijtoppen. De algehele dichtheid van de toppen is opmerkelijk hoog, waardoor een goede controle van de luchtvochtigheid nodig is om schimmel tijdens de late bloei of tijdens het drogen en uitharden te vermijden.

Aroma's en effecten van Spliff Cheese Automatic zijn absoluut de belangrijkste voordelen van deze soort. Rokers kunnen dat onmiskenbare, prikkelende Cheese aroma verwachten, gemengd met een aardse, Afghani achtergrond en een zeer fruitige, skunky smaak met vleugen bessen, verzameld in een zeer aromatische rook. De effecten kunnen worden beschreven als een prettige mix tussen een vrolijke "up-high" en een comfortabele, lichamelijke buzz. Cheese is, over het algemeen, een zeer goede keuze om diepe, lichamelijke spanning op te wekken zonder te beknibbelen op de opwekkende Sativa elementen.

Spliff Seeds creëerde een uitmuntende hybride die aantrekkelijk zal zijn voor een grote groep cannabis gebruikers en kwekers. Deze soort levert dan misschien geen gigantische opbrengst, maar ze bezit genoeg kenmerken die daar tegenop wegen. Het meest overtuigende argument voor het kweken van deze soort, is het verbazingwekkende en complexe aromatische profiel en wanneer deze effecten voor het eerst worden ervaren, gaan alle twijfels over Spliff Cheese Automatic direct in rook op.

Merk Spliff Seeds
Genetica 60% Indica
Ouders Skunk 1 x (Afghani x Skunk 1)
Bloeitijd 11-12 weeks
Opbrengst Indoor 250 g/m2
Hoogte (Indoor) 70-90cm
Hoogte (Outdoor) 100-140cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Spliff Cheese Automatic (Spliff Seeds) feminized
Spliff Cheese Automatic (Spliff Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.