Medical Kush Automatic (Spliff Seeds) feminized

Medical Kush Automatic vraagt 10 weken van zaad tot oogst. Deze soort is een kruising van Spliff Seeds' vertrouwde Medical Kush, een CBD rijke soort die Pakistani Chitral met Skunk No.1 combineert, en een Nederlandse auto. Deze automatische versie produceert ietwat open toppen, wat leidt tot een hogere weerstand tegen schimmel. Verwacht hoogwaardige, gemiddeld grote opbrengsten van 250g/m².

19,87 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 19.87
 • Aantal zaden: 5 € 19.87
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds – Medical Kush Automatic: Lichamelijk ontspannend en klaar in 10 weken vanaf zaad

Medical Kush Automatic is het eindresultaat van een uitgebreid kweekprogramma, gebaseerd op Spliff Seeds' Medical Kush. De basisplant, Medical Kush, is een opmerkelijke Indica met Pakistani Kush genen uit de Chitral vallei die werd gestabiliseerd met Skunk No.1. Hoge CBD-niveaus, een zoete mix van citroenrasp en aardse smaken, en een geweldige harsproductie zijn de belangrijkste kenmerken van deze medicinale soort. Het kruisen van Medical Kush met Hollandse autoflowering genen zorgde voor de autoflowering eigenschap.

Deze soort blijft relatief compact, meestal kleiner dan 60-80cm, en voltooit haar autoflowering levenscyclus in 10 weken vanaf zaad. Toppen zullen zich vanaf de 5de week ontwikkelen en zijn iets luchtiger, vergeleken met die van de feminized versie. Dit maakt Medical Kush Automatic minder gevoelig voor schimmel en toprot. Het is een geweldige soort voor buiten: Stevig, veerkrachtig en snel. Binnen wordt een gemiddelde oogst tot 250g/m² geproduceerd, terwijl buiten tot wel 60g per plant kan worden geoogst.

Aroma's van Medical Kush Automatic zijn zoet en worden beïnvloed door de Chitral Kush genen. Pakistani Chitral Kush is de eerste keus voor het produceren van uitmuntende hasj, charras of extracten en wordt gewaardeerd vanwege haar mooie boeket, waar aardse smaken worden gecombineerd met zoete tonen van bessen, fruit en caramel. Veel van deze rijke smaken kunnen nog steeds worden gevonden in Medical Kush Automatic, gemengd met vleugen Skunk. De effecten zijn goed gebalanceerd en verzekeren ontspanning op alle niveaus; een sterke, lichamelijke stone ontmoet een kristalheldere head high.

Medical Kush Automatic van Spliff Seeds biedt een snellere manier om krachtige Chitral genen te kweken, gemengd met de zeer gestabiliseerde Skunk No.1 en een Nederlandse autoflowering soort. De oogsten zijn dan misschien gemiddeld, maar voor velen weegt de kwaliteit van het eindproduct het zwaarst. Harsproductie, smaken en kracht zijn gebieden waar Medical Kush Automatic succesvol haar mannetje staat.

Merk Spliff Seeds
Genetica 80% Indica
Ouders Medical Kush x Dutch Automatic
Bloeitijd 10 weeks
Opbrengst Indoor 200-250 g/m2
Hoogte (Indoor) 60-80cm
Hoogte (Outdoor) 100-140cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Medical Kush Automatic (Spliff Seeds) feminized
Medical Kush Automatic (Spliff Seeds) feminized