Moon Walker Kush (Spliff Seeds) feminized

(2)
Waarschijnlijk één van de beste Kush-soorten die je nu kunt kweken, Moon Walker Kush van Spliff Seeds is een waanzinnig potente indica die je niet zal teleurstellen. Dit is een krachtig medicijn wat je verschillende niveaus van diepe ontspanning geeft, terwijl ze je verrukt met een aroma wat bijna net zo spectaculair is. Moon Walker Kush een plant is met goede medicinale mogelijkheden.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Moon Walker Kush: Potentie en Goede Smaak Zorgen Voor Krachtig Medicijn

Spliff Seeds heeft geprobeerd om met Moon Walker Kush één van de beste Kush-variëteiten te creëren die er zijn. Ze zijn er wis en waarachtig in geslaagd dit doel te bereiken met hun Moon Walker Kush. Kijk maar naar de vele kwaliteiten van deze schitterende indica-dominante strain. De kruising van een Blue Medi Kush met een Skywalker OG smaakt niet alleen verrukkelijk, maar is vooral zeer potent, waardoor het een krachtige strain is met goede medicinale mogelijkheden.

Één van de ouders van Moon Walker Kush is de beroemde Skywalker OG uit Amerika, die ze bij Spliff Seeds met uiterste zorgvuldigheid hebben gekruist met hun sterkste Medi Kush #4 strain. De uitkomst was een resistente en sterke soort die van nature weerstand tegen schimmel heeft, wat haar een zeer eenvoudig te kweken plant maakt en voor bijna elke soort van binnenkweek de moeite zeker waard is. Ze blijft laag en slank, en zal doorgaans niet hoger worden dan 100cm. Ze is daarom bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes. Daar houdt het echter niet op, want haar compacte maatje betekent niet dat ze wat opbrengsten betreft iets inlevert. Met opbrengsten tot 550g/m² van eersteklas toppen hoeft ze zich helemaal nergens voor te schamen.

Het aroma van Moon Walker Kush is een mix van een verfrissend indringend, pittig citroenaroma met een beetje Dieselgeur, en de echte perfecte smaak van Kush. Connaisseurs zullen verrukt zijn van de onvervalste Cali Kush-tonen als ze haar roken. Samen met haar buitengewone smaak, is Moon Walker Kush ook extreem potent als je haar rookt. Ze slaat hard en genadeloos toe en geeft een langdurend effect dat met een head high begint om vervolgens over te gaan in een lekker ontspannende, zo niet verdovende dan wel narcotische, fysieke high.

Moon Walker Kush van Slpiff Seeds is een fantastische Kush, en niet alleen als je eens lekker wilt ontspannen. Dankzij haar potentie is het ook een fantastische strain als je wel wat hulp kunt gebruiken om stress, slapeloosheid, of depressie aan te pakken.

Moon Walker Kush (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Blue Medi Kush x Skywalker O.G.
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 180cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 650g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    08/Jul/2021

    Gute Pflanze
    Ich kann mich nicht beschweren. Meiner Meinung nach eine sehr gute und potente Sorte. Mit der Keimung gab es noch keine Probleme( 2mal bestellt alle gekeimt) 5 Sterne von mir ;)

    S. D.
    10/Feb/2021

    Moon Walker Kush
    Ich habe fünf Samen in feuchte Anzuchterde bei konstant 23 Grad gesetzt. Keiner meiner fünf Samen keimte. SEHR ENTTÄUSCHEND!

    A. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moon Walker Kush (Spliff Seeds) feminized
Moon Walker Kush (Spliff Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.