RAW Hydrostone

(6)

De terracotta RAW Hydrostone is 100% effectief en herbruikbaar. Cannabis en tabak zijn het plezierigst als je ze ietwat vochtig bewaart.

1,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

RAW Hydrostone: Neem voor altijd afscheid van droogheid en brokkeligheid

Gebruik de RAW Hydrostone om de juiste vochtigheid van tabak en cannabis te behouden. De steen is gemaakt van terracotta klei en 100% herbruikbaar. Tevens is de RAW Hydrostone ontwikkeld en getest in overeenstemming met een toonaangevende tabaksfabrikant uit Europa.

Dompel de RAW Hydrostone 5 minuten onder in schoon water. Vervolgens is hij klaar voor gebruik. Doe de kleine, maar effectieve steen daarna bij je product om een goede vochtigheid te behouden. Als je cannabis/tabak onder de juiste vochtige omstandigheden bewaart, gaat het langer mee. Bovendien garandeert het elke keer een plezierige rookbeurt.

Reviews (6)
  (6)
  15/Jun/2020

  Yes
  Molto buoni!

  25/May/2020

  24h is Almost too long
  Wow! Totally dry herbs are very wet After 24h in a glass with this Stone.

  06/May/2020

  nice stuff
  Simple and great! Does what it tells to do! Easy to use.

  20/May/2019

  Impressive
  I smoke rolled tobacco which tends to get dry and icky towards the end of the pack, and this completely revitalizes it in no time, my tip would be to not leave it in too long because it brings the tobacco to a good humidity level quite quickly.

  25/Feb/2019

  Back to basics, works like a charm!
  I've bought a couple more meanwhile, results are great. Dry herbs > perfectly hydrated again after just one night.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: Hoe Kun Je Wiet Goed Bewaren?
  Hoe Kun Je Wiet Goed Bewaren?

  Als cannabisliefhebber weet je dat er niets erger is dan oude, droge en verdorde wiet roken. Slecht bewaarde cannabis verliest smaak en kracht en is vaak na een tijdje regelrecht vreselijk om te roken. Maar hoe kun je het langere tijd vers houden? Ontdek wat de beste manieren zijn om je stash te bewaren!

RAW Hydrostone
RAW Hydrostone