RAW Weekender Travel Bag

(1)

Als je van kamperen en wandeltochten houdt, zul je helemaal in je nopjes zijn met deze Weekender Travel Bag van RAW. Je kunt er je vloei, stash en andere rookbenodigdheden in opbergen. Je stopt hem makkelijk in je rugzak en omdat hij geur- en waterdicht is, zijn al je spulletjes veilig.

€ 75,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

RAW | Weekender Travel Bag: Superveilig, Geur- En Waterdicht

Het reisetui van RAW is een uitkomst voor reislustige cannabisliefhebbers. Er gaat niets boven een kampeerweekendje met goede wiet en een stel vrienden. Draaien en roken onder de sterrenhemel is altijd een succes. Soms is het echter lastig je rookbenodigdheden en kostbare wiet veilig met je mee te nemen. Als je je toppen en andere benodigdheden los in je rugzak meeneemt, loop je het risico dat de hele boel geplet wordt of dat je alles kwijtraakt, vooral in het geval van edibles.

Het reisetui van RAW is de perfecte oplossing. Het etui is dusdanig ontworpen dat je er lange vloei, aanstekers, wiet en nog veel meer in kwijt kunt. Hij is voorzien van kruisriempjes en een netgedeelte, waarmee alles op z'n plaats blijft. Het uitneembare middenstuk wordt omklemd door vier magnetische sluitingen. In het ritsgedeelte met harde buitenkant kun je ook veilig je voorgedraaide joints vervoeren.

Draaien en roken is zoveel prettiger en aangenamer wanneer al je spulletjes veilig zijn. En als we veilig zeggen, bedoelen we ook echt veilig! Als het weer omslaat en het gaat gieten van de regen houdt het waterdichte etui je stash gewoon droog. Er zijn bovendien zes laagjes geurvrij materiaal in verwerkt, zodat er geen verdachte geurtjes vrijkomen. Bovendien is de binnenkant van het etui met folie bekleed, om eventuele lekkages te voorkomen.

RAW Weekender Travel Bag Product Informatie
Opties Waterdicht, Geurdicht
Type Zakjes
Dimensies 155 x 220 x 65mm
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    18/Aug/2021

    Awesome product!
    The RAW weekender travel bag is a high quality bag to keep all your smoking accessories neatly packed for traveling. The zippers are pretty strong and the smell proof compartment really keeps all the odor inside. There is plenty of space to put in everything you need for a smoke session on the go. I highly recommend buying it if you want to keep your stuff together and don’t want unwanted smells escaping. The design and quality is just RAWsome.

    B. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
RAW Weekender Travel Bag
RAW Weekender Travel Bag
RAW Weekender Travel Bag
RAW Weekender Travel Bag
RAW Weekender Travel Bag
RAW Weekender Travel Bag
Je bezoekt onze Nederlandse website.