Damnesia (Strain Hunters) feminized

(7)

Verdomme, daar moet wel Amnesia in zitten! En inderdaad, zoals de naam al suggereert, is Damnesia, het nageslacht van Amnesia Haze en A.M.S. (Anti Mold Strain). Planten die voortkomen uit deze zaadjes ontwikkelen lange takken en supergrote, langgerekte en zeer harsige bloemclusters in de vorm van een vossenstaart. In een indooropstelling is het mogelijk om na 9 bloeiweken 900 g/m² te krijgen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Strain Hunters - Damnesia: Perfect voor creatieve momenten

Het eerste dat in je opkomt bij de naam Damnesia is "Laat de bliksem me treffen als hier geen Amnesia in zit." En inderdaad, Damnesia is het nageslacht van A.M.S. (Anti Mold Strain) en de legendarische Amnesia Haze. De planten die voortkomen uit deze gefeminiseerde zaadjes bereiken een gemiddelde tot grote hoogte en ontwikkelen lange takken en supergrote, langgerekte en zeer harsige bloemclusters in de vorm van een vossenstaart. De hoeveelheid oranje stampers neemt bij de top wat af, daar overheerst de kleur limoengroen.

As je haar in een kweekruimte kweekt, kan ze na 9 weken een opbrengst van 900 g/m² opleveren. De toppen kunnen heel erg zwaar worden, dus in een later stadium van de bloeifase kan het nodig zijn om iets van ondersteuning te regelen. In een buitenplantage kan de grootste plant tot 1 kg opleveren.

De toppen van Damnesia hebben de geur van zwarte peper, wierook en sandelhout. De rook smaakt naar een mix van haar ouders, het is een zeer complexe mix van bloemige, mossige, fruitige en houtachtige smaken met een Sativanasmaak die nog even blijft hangen. Geniet voorzichtig van deze wiet, de high sluipt langzaam naderbij, maar is intens en langdurend. Het cerebrale effect is zeer sociaal en geknipt voor creatieve momenten en voor als je met je vrienden wilt kletsen en lachen. Het fysieke effect knijpt de pijn uit je lichaam en veroorzaakt een ernstige vreetkick.

Damnesia (Strain Hunters) feminized Product Informatie
Merk Strain Hunters
Ouders AMS x Amnesia Haze
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 900g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    19/Jul/2022


    B. G.
    17/Feb/2021

    damnesia
    4/6 ontkiemd

    T. V.
    27/Dec/2019

    Ontkieming minder, groei goed
    2/3 niet uitgekomen helaas ;( Die ene die uitgekomen is groeit mooi maar niet de snelheid dat zou moeten Na de reviews lezen had ik beter verwacht, maar is altijd een risico :)

    R. P.
    30/Jul/2019

    Unglaubliches High
    Keimrate 6/6 Wobei ich einen aussortiert habe weil mir der anfängliche wuchs nicht gefallen hat. Es war mein erster indoor grow mit 400 ndl auf 1m×1m×2.20m und es war wirklich der Hammer. Die 5 restlichen sind sehr gut gewachsen wovon 2 etwas höher waren als die anderen sodass ich diese runterbinden musste. Ertrag waren 135g trockene fluffige sativa buds mit einem unglaublich würzigen geilen Geschmack. Das High ist extrem stark und kommt langsam dafür aber heftig. Ich empfand es sogar als leicht psychedelisch. Alles in allem eine sehr empfehlenswerte Sorte. Kann man sich gut ins Zelt stellen. 62 BT mit ausschließlich milchigen Köpfen für Das high ist echt geil.

    P. G.
    22/Dec/2015

    Mein Favorit
    Für mich das optimale Gras. super verlässliche Top Colas ergeben satte Erträge, Geschmack + Aroma sind wirklich klasse. Das Beste jedoch ist das High. Mächtiger Punch aber motivierend + uplifting. Körperlich völlig entspannend. Lang anhaltend und wirklich intensiv.Muss man vertragen können, dann ist es exakt, was der Doktor verordnet..

    K. M.
    11/May/2015

    lieferung
    Die samen sind innerhalb von 3-4 Tagen angekommen und es lief alles gut ab mit der bezahlung ich lass mich mal überraschen wie die plants werden....

    J. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Damnesia (Strain Hunters) feminized
Damnesia (Strain Hunters) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.