Flowerbomb Kush (Strain Hunters) feminized

(2)

Flowerbomb is een massaverleidingswapen. Deze 70% Indica-/30% Sativahybride is gebaseerd op Green Crack en OG Kush en groeit op tot een gemiddeld hoge, maar wel zeer brede plant met lange takken. Flowerbomb en OG Kush is zeer productief en levert haar oogst relatief snel - in een indooropstelling en een hydrosysteem is het mogelijk om na slechts 8 bloeiweken 800 g/m² op te leveren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Strain Hunters - Flowerbomb Kush: Een prijswinnend massaverleidingswapen

Flowerbomb Kush is een prijswinnend massaverleidingswapen. Ze is het resultaat van de kruising van Green Crack en OG Kush en groeit op tot een gemiddeld hoge plant, die desalniettemin vanwege haar lange takken wel zeer breed wordt. Dit is een uiterst productieve variëteit die haar resultaten relatief snel oplevert - in een indooropstelling en in een hydrosysteem onder een 1000 W lamp is het mogelijk om na slechts 8 bloeiweken 800 g/m² te oogsten. Als je haar buiten kweekt, kan iedere plant meer dan 1 kg opleveren, dat hangt af van de omvang van het exemplaar.

Flowerbomb Kush produceert bloemen overal op de takken en lijkt uiteindelijk op een heleboel zeer compacte en extreem dichte vossenstaarten gemaakt van extra grote bloemkelken, die bedekt zijn met een ontelbare hoeveelheid harsklieren. Dit is een zeer geurige variëteit, en je zult zeker koolstoffilters nodig hebben, want anders gaat je hele huis stinken. De geur van de gedroogde toppen doet denken aan Kush, aarde, sinaasappel en rozen, en heeft een zeer pittige achtergrond. De eerste indruk van de smaak van de rook is aards, mosachtig, fruitig en zoet, maar bij het uitademen wordt het wat pittiger en ervaar je een hard aankomend, zeer ontspannend lichamelijk effect. Na een enkele momenten slaat de cerebrale bedwelming in, en deze veroorzaakt een sociaal, lacherig en creatief effect dat zeer lang aanhoudt.

Cannabis Cups:
1e plek bij de High Times Cannabis Cup 2012

Flowerbomb Kush (Strain Hunters) feminized Product Informatie
Merk Strain Hunters
Ouders Green Crack x OG Kush
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    21/Jul/2022

    STRAIN HUNTERS - THE GREEN HOUSE SEEDS
    SO HAPPY YOU GUYS HAVE THE 'STRAIN HUNTERS' SEEDS - GREAT GENETICS ! RECOMMEND

    M. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Flowerbomb Kush (Strain Hunters) feminized
Flowerbomb Kush (Strain Hunters) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.