White Lemon (Strain Hunters) feminized

(3)

Ben je een binnenkweker en op zoek naar een hoogproductieve soort? White Lemon is het antwoord op een matige opbrengst, matige smaak en een matige high. Deze 50/50 indica/sativa-kruising is werkelijk briljant. Met een beetje liefde en aandacht sta je telkens weer versteld van de resultaten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Strain Hunters - White Lemon: Een gebalanceerde kruising met een verbluffende productie 

Deze weelderige, betrouwbare hybride is ontstaan uit een kruising tussen El Niño en Super Lemon Haze. White Lemon is een echte topper en een opvallend exemplaar die de verwachtingen voortdurend overtreft, op een positieve manier.

White Lemon is slechts een gemiddeld grote plant. Ze ontwikkelt echter sterke takken en doet haar voordeel met de stretch in de bloeiperiode. Hierdoor is de opbrengst waanzinnig. De ruimte tussen de nodes is vrij klein en daarbij maakt ze efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Na een bloeiperiode van 8-9 weken mag je de schaar al pakken. Op dat moment zie je pas goed waar ze toe in staat is: verwacht binnen een opbrengst van 800–900g/m² en tegen ruim 1kg/plant buiten. Elke centimeter van de plant glinstert van de trichomen. Dit verraadt al dat ze een geweldige kandidate is voor het maken van extracten.

Houd er rekening mee dat de plant flink geurt halverwege de bloeiperiode. In deze fase is het aroma gekenmerkt door vleugjes citrus en Skunk. Na het oogsten, drogen en uitharden van de toppen, bemerk je meer complexe geuren. Denk aan noten, aarde, kruiden en citroen, afgewerkt met hints van hout. De smaken zijn dus lekker divers, maar hetzelfde geldt voor de high. Het duurt even voordat deze opkomt, maar dan geniet je wel van flink wat kracht. De high begint sterk en cerebraal (hier mag je Haze voor danken). Later verschuift deze echter naar een meer lichamelijke stone, dankzij de indica-genetica. Al met al houdt het effect lang aan, wat haar een productief en krachtig exemplaar maakt.

White Lemon (Strain Hunters) feminized Product Informatie
Merk Strain Hunters
Ouders El Nino x Super Silver Haze
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 900g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    14/Jun/2019

    Most vital plant of the Last order
    TO THE 3-WEEK-STAGE: White lemon are the best looking of the beans

    F. R.
    24/Jun/2014

    super strain
    Plante avec 2 phéno différent le sativa va vous faire plûtot parler et état euphorique et l'indica une fumer plus lourde pour usage médical. Les boutures faites avec ces graines sont magnifique, rapide. Je conseille fortement cette souche.

    P. D.
    04/Jun/2014

    Excellent
    Best genetics ive ever had.gave me 25 grams on 5 liter pots under 250 w. super potent weed . strongest "haze" ive smoke by far

    C. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Lemon (Strain Hunters) feminized
White Lemon (Strain Hunters) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.