Violet's Wonder (Sumo Seeds) Feminized

Violet's Wonder van Sumo Seeds is zo'n soort die elke kweker verbaast. Bewonder haar prachtige, paarse kleuren en je snapt precies wat we bedoelen. Deze soort is sativa-dominant en relatief flink. Violet's Wonder verwent dus met een gulle opbrengst en die klassieke sativa high. Ze ruikt en smaakt ook geweldig!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Violet's Wonder: Een Ware Schoonheid

Violet's Wonder is een lust voor het oog en een heus wonder in je kweekruimte. Sumo Seeds kruiste Amnesia Ganja Haze met Thunderberry voor deze creatie. Het sterke en krachtige effect van Amnesia Ganja Haze is doorgegeven aan Violet's Wonder. Thunderberry bevat Blueberry-genetica en hierdoor ontwikkelt Violet's Wonder ook een gedurfd bosbessenaroma en paarse tinten op haar bladeren. Deze soort bevat 30% indica en 70% sativa genetica.

Behandel deze dame goed en ze beloont je rijkelijk. Dit begint al met haar uiterlijk. Die prachtige, paarse kleuren vervelen namelijk nooit. Violet's Wonder ontwikkelt een klassieke sativa-structuur met enorme toppen. Binnenkwekers zien planten van 100-130cm hoog. De opbrengst bedraagt 350–500g/m² met kostbare toppen na een bloeiperiode van 9-10 weken. Buitenkwekers verheugen zich in oktober op een indrukwekkende oogst van 500-700g/plant. Ze floreert in zonnige en droge klimaten, waar ze wel 190-250cm hoog kan worden.

Vanwege haar genetische samenstelling kan de gebruiker van Violet's Wonder van Sumo Seeds rekenen op een typische, heldere sativa high. Haar hoge THC-gehalte maakt haar buitengewoon sterk en krachtig, wat minder geschikt is voor beginners. Als gevolg van de Blueberry genetica, valt het bessen aroma onmiddellijk op. Breek een top open en laat je bedwelmen door de geur. Amnesia Ganja Haze voegt echter een prettige, Haze- en citroenachtige nasmaak toe die prima past bij de bessen.

Violet's Wonder (Sumo Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Thunderberry X Amnesia Ganja Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Violet's Wonder (Sumo Seeds) Feminized
Violet's Wonder (Sumo Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.