Cinderellas (Sumo Seeds) feminized

Cinderellas is een sativa-dominante hybride voor de eigentijdse connaisseur. Voor de creatie van deze next-gen sativa benutte Sumo Seeds de cerebrale kracht van landras Oaxacan Sativa en de klassieker Cinderella 88. Cinderella verpakt alle kenmerken van old-school sativa’s in een indica gedaante. Oogsten kan al na een bloeiperiode van 8-9 weken, met een productie tot 500g/m².

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cinderellas - Sumo Seeds: De Euforische Princes

Wil je graag een hoogwaardige, cerebraal stimulerende sativa kweken, maar heb je geen ruimte voor een heuse wietboom in je tuin? Deze baanbrekende, sativa-dominante dame is het antwoord op je smeekbede. Cinderellas is een mix van legendarische soorten. Oaxacan Sativa en Cinderella 88 zijn door Sumo Seeds met succes gehybridiseerd om de beste stimulerende stash tot leven te wekken. In tegenstelling tot de gemiddelde sativa is Cinderellas een snel-bloeiende en onderhoudsarme soort, die zelfs geschikt is voor beginners.

Zodra je deze cannabishybride aanschouwt, zul je onder de indruk zijn en misschien een beetje verrast. Je ogen bedriegen je niet. Cinderellas lijkt echt meer op een gedrongen indica, dan op een doorsnee, slungelige sativa. Maar vergis je niet, van deze magische, kleine wietplanten zie je sterretjes. Cinderellas strekt bij lange na niet zoveel als de gemiddelde sativa plant.

In plaats daarvan kun je korte, vertakte exemplaren verwachten. De top-tot-bladverhouding legt zelfs de meest productieve indica's het vuur na aan de schenen. Haar ijzige, stevige toppen zijn bedekt met oranje haren en produceren een prettige, stimulerende high. Een bloeiperiode van 8-9 weken is voor Cinderellas genoeg om de maximale hoeveelheid THC te produceren. De fruitcocktail van grapefruit en citrus streelt je tong. Behandel haar goed en je wordt binnen beloond met tot wel 500g/m². Buiten is tot 750g/plant mogelijk in warmere klimaten.

Cinderellas (Sumo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Oaxacan Sativa X Cinderella 88
Genetica 15% Indica / 85% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cinderellas (Sumo Seeds) feminized
Cinderellas (Sumo Seeds) feminized
Cinderellas (Sumo Seeds) feminized
Cinderellas (Sumo Seeds) feminized
Cinderellas (Sumo Seeds) feminized
Cinderellas (Sumo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.