Orbital G Diesel (Sumo Seeds) Feminized

Maak je klaar voor lancering met Orbital G Diesel van Sumo Seeds. Dankzij haar torenhoge THC-gehalte lanceert deze dame je razendsnel in een baan om de aarde. Toch is de fantastische high niet het enige pluspunt van deze indica. Ze verwent ook met buitenaardse smaken en zeer gulle opbrengsten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Orbital G Diesel: Ruimtelijke High, Grootse Smaak

Orbital G Diesel is niet de zoveelste indica kruising. Door de bekroonde genetica van OG Kush en Sweet Harlem Diesel te koppelen, is Sumo Seeds erin geslaagd een schoonheid te bewerkstelligen die indruk maakt indica toppen van wereldklasse.

Je kunt deze 65% indica binnen of buiten kweken. Binnen wordt ze niet hoger dan 80-120cm. Daarmee is ze zelfs geschikt voor de kleinste ruimtes. Ze wordt eerder breder dan hoger, als een typische indica, met wijde, donkergroene indica bladeren. Haar bloeiperiode breekt waarschijnlijk geen records, maar de benodigde 9-10 weken zijn je moeite meer dan waard. Verheug je op een opbrengst van tot wel 550g/m² bijzonder kleverige, compacte toppen.

Plant je zaden in de volle grond en je ziet mogelijk Orbital G Diesel planten van wel 180cm hoog. Met een opbrengst tot 800g/plant moet je misschien wel een kruiwagen meenemen als je in oktober de oogst binnenhaalt. Deze dame is dol op een mild klimaat en veel zonneschijn. Ze is niet gediend van vochtige of natte omstandigheden. Als je in een noordelijk klimaat woont, behaal je de beste resultaten als je in een kas kweekt. Laat voldoende ruimte tussen de planten om schimmels te voorkomen.

Tijdens het roken van Orbital G Diesel kietelt ze je verhemelte met kruidige, houtachtige tonen met een uitgesproken diesel nasmaak. Haar THC-gehalte tikt de 15-20% aan. Hierdoor ben je verzekerd van een krachtige, langdurige high. Na een paar trekjes verzink je allereerst in een ontspannen, ruimtelijke, euforische sferen. Vervolgens verschuiven haar effecten naar een zalige, lichamelijke indica stone. Dankzij het ontspannende effect is ze ook een goede keuze voor medicinale gebruikers.

Ben je op zoek naar een geweldige indica hybride? Orbital G Diesel van Sumo Seeds laat al je wensen in vervulling gaan. Plant een zaadje en ontdek zelf wat ze te bieden heeft!

Orbital G Diesel (Sumo Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Sumo’s OG Kush x Sweet Harlem Diesel
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Orbital G Diesel (Sumo Seeds) Feminized
Orbital G Diesel (Sumo Seeds) Feminized
Orbital G Diesel (Sumo Seeds) Feminized
Orbital G Diesel (Sumo Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.