Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized

Thunderstruck van Sumo Seeds is een indica die alles in zich heeft. Deze cultivar laat je jubelen door haar inspirerende high en fenomenale smaak. Ook biedt ze indrukwekkende opbrengsten. Laat je niet van de wijs brengen door haar kleine kaliber. Ze is een serieuze producent die perfect is voor microkwekers!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Thunderstruck: Super Flitsende Indica

Voor het bekokstoven van hun sensationele Thunderstruck kruisten de veredelaars van Sumo Seeds een Thunderberry met een Old Afghani. De kruising die dat opleverde? Eentje met de fenomenale fruitige smaak van Blueberry en de monstrueuze opbrengsten van een zuivere Afghani. De plant ziet er bovendien prachtig uit. Vooral wanneer ze pronkt met haar wonderschone blauwe kleurnuances terwijl ze groeit! Geen wonder dat ze tijdens de Expocáñamo in Sevilla in 2017 de 2de prijs in de wacht sleepte in de indoor-categorie. Geef haar een plaatsje in je ganja-tuin en je wordt zeker niet teleurgesteld!

THUNDERSTRUCK: KWEEKINFORMATIE

Thunderstruck wordt niet erg hoog; als je haar binnen kweekt, blijft ze doorgaans compact met een hoogte van 60-100cm. Geheel in de stijl van een typische indica is het een struikachtige plant. Maar wel met een aantal zijtakken met veel compacte, met hars overgoten toppen. Na een bloeifase van slechts 7-8 weken brengt ze een knappe 500–600g/m² op. Buitenkwekers zien haar met 100-140cm iets hoger worden en de oogst die ze dan oplevert, is met 900g/plant een stuk groter! Voor de beste resultaten moet je haar wel in direct zonlicht zetten.

EUFORISCHE EFFECTEN EN EEN FRIS SMAAKPALET

Na het opsteken van Thunderstruck worden de gelukkigen gelanceerd door haar sterke en langdurige euforische high. Ze bulkt van de THC. Je hebt dus niet meer dan een paar trekjes nodig om fluitend de dag door te komen. Omdat ze je humeur opmontert, kun je haar bij elke gelegenheid roken. Haar smaken en aroma's gaan perfect samen met haar fantastische effecten. Je wordt verwend met florale tonen en een verfrissend mentholaroma. Bij het uitblazen proef je ook wat zoete druiven.

Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Thunderberry x Old Afghani
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Sekse Feminized
Onderscheidingen 2nd prize - Expocáñamo Sevilla 2017 (category indoor)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized
Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized
Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized
Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized
Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized
Thunderstruck (Sumo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.