Kees’ Old School Haze (Super Sativa Seed Club) regular

De 100% pure sativa Kees’ Old School Haze is een terugkeer naar de originele Haze variëteiten die de markt eind jaren ’80 beheersten. Het vangen van de essentie die Haze soorten zo gewenst maakte, was niet eenvoudig, maar het lukte SSSC toch met deskundige veredeling. Onvoorstelbare oogsten belonen degenen die voldoen aan de old-school kweekvereisten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (1)
Meer informatie

Super Sativa Seed Club - Kees’ Old School Haze: Een Moderne Haze Met Tijdloze Genetica

Geduld wordt absoluut beloond bij Kees’ Old School Haze. Sommigen vinden haar bloei van 12–13 weken misschien te lang in een wereld die wordt gedomineerd door tempo en gemak. Dit kenmerk geeft echter juist haar afkomst weer. De oorspronkelijke Haze soorten kwamen tot stand toen kwaliteit nog boven kwantiteit stond. Lang voordat “hit it and quit it” de boventoon voerde, domineerde Old School Haze de cannabisindustrie.

EEN GEVOELIGE ZIEL MET ONGELOFELIJKE BELONINGEN

Kees’ Old School Haze lijkt in de voetstappen van haar voorgangers te treden. Deze pure plant wordt hoog, met bovenmenselijke armen die voldoende ondersteuning vereisen. Dat is niet de enige uitdaging waar kwekers mee te maken krijgen. Het behouden van de zuiverheid van deze 35 jaar oude Haze lijn eist zijn tol; Kees’ Old School Haze is nogal gevoelig. Om te zorgen dat de toppen hun maximale potentieel bereiken, heeft deze soort een zeer stabiele omgeving nodig. Een constante temperatuur van 25–26°C is ideaal voor een optimaal resultaat.

EEN TIJDLOZE KLASSIEKER

Voldoe je aan deze kweekvereisten, dan is de beloning een megalading aan toppen! Elk ervan barst van de vleugjes citrus en muskusachtige, ammoniakachtige geuren. Verwacht bij het roken een trippy, euforische ervaring en veel feel-good vibes.

De vereisten om het beste uit Kees’ Old School Haze te halen, lijken wellicht lastig, maar de opbrengsten en smaak wegen veel zwaarder. Blijf geduldig en bewonder een soort die de tand des tijds heeft doorstaan.

Kees’ Old School Haze (Super Sativa Seed Club) regular Product Informatie
Merk Super Sativa Seed Club
Ouders Old School Haze X Old School Haze
Genetica 100% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 12-13 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
  • Video: Old School Cannabis Genetica | Super Sativa Seed Club
    Old School Cannabis Genetica | Super Sativa Seed Club

    Een gouwe ouwe uit het verleden, Super Sativa Seed Club, is nieuw leven ingeblazen. De zadenbank wil de nieuwe generatie kwekers dezelfde legendarische genen bieden waar ze eind jaren ’80 mee beroemd is geworden. Niet veel zadenbanken kunnen stellen pioniers te zijn van eersteklas, internationaal geprezen soorten. Lees verder om te ontdekken wat SSSC zo speciaal maakt.

Kees’ Old School Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Kees’ Old School Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Kees’ Old School Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Kees’ Old School Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.