Frosty Friday (Super Sativa Seed Club) regular

Cannabis connaisseurs worden aangenaam verrast met Frosty Friday. Deze snelgroeiende krachtpatser druipt letterlijk van de hars in de laatste weken van de bloei. Onthoud dat geduld wordt beloond en niets beter smaakt dan hoogwaardige hasj van compacte toppen. Frosty Friday is het toonbeeld van trichoomproductie als een overwegend sativa hybride.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (1)
Meer informatie

Super Sativa Seed Club - Frosty Friday: Een Eersteklas Zwaargewicht Met Vele Trichomen

Als je van sterke cannabis houdt die druipt van de hars, dan is Frosty Friday de hybride voor jou. De voortreffelijke ouderplanten M4 Creeper en Karel’s Haze leveren een dubbel voordeel op wat betreft groeitempo en trichoomproductie. De Creeper genen bevorderen een bladerdak van takken waaruit de gezwollen toppen groeien. Let echter wel op; deze takken buigen gemakkelijk onder het gewicht van de heerlijke Frosty Friday vruchten. Zorg dat ze vroeg in de vegetatieve fase genoeg ondersteuning krijgt om de levendige groei te benutten.

TOPPEN DIE DRUIPEN VAN DE HARS

De toppen zijn niet gigantisch groot, maar wat ze aan formaat missen, compenseren ze met dichtheid en uiterlijk. Ze zijn bedekt met trichomen en chemische vleugjes overheersen de geur en smaak. De uitstekende potentiële opbrengst maakt Frosty Friday een topkandidaat voor hoogwaardige hasj. Eenmaal geoogst, winnen de compacte blokken cannabis het van alle andere hasj kandidaten.

GEWONE BEHOEFTEN, BUITENGEWOON TERPEENPROFIEL

Een extra tip waarmee je de trichoomproductie van Frosty Friday vergroot, is het uitzetten van de lichten, twee dagen voor de oogst. Door dat te doen, schiet de terpeenproductie in de hoogste versnelling. De bloei duurt een acceptabele 10 weken, met weinig voorkeur voor binnen of buiten omstandigheden. Behandel Frosty Friday zoals elke reguliere hybride en de beloning is royaal.

Frosty Friday (Super Sativa Seed Club) regular Product Informatie
Merk Super Sativa Seed Club
Ouders M4 Creeper x Karel’s Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
  • Video: Old School Cannabis Genetica | Super Sativa Seed Club
    Old School Cannabis Genetica | Super Sativa Seed Club

    Een gouwe ouwe uit het verleden, Super Sativa Seed Club, is nieuw leven ingeblazen. De zadenbank wil de nieuwe generatie kwekers dezelfde legendarische genen bieden waar ze eind jaren ’80 mee beroemd is geworden. Niet veel zadenbanken kunnen stellen pioniers te zijn van eersteklas, internationaal geprezen soorten. Lees verder om te ontdekken wat SSSC zo speciaal maakt.

Frosty Friday (Super Sativa Seed Club) regular
Frosty Friday (Super Sativa Seed Club) regular
Frosty Friday (Super Sativa Seed Club) regular
Frosty Friday (Super Sativa Seed Club) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.