Karel's Haze (Super Sativa Seed Club) regular

(1)

Kweektovenaar Karel Schelfhout is terug. Hij brengt Karel’s Haze mee, uit de handgeselecteerde serie van Super Sativa Seed Club (SSSC). Aanschouw een plant die gemakkelijk groeit en een volle smaak biedt dankzij rijke, aromatische terpenen. De high is al even bevredigend. Wat wens je nog meer van een reguliere hybride van topklasse?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (1)
Meer informatie

Super Sativa Seed Club - Karel’s Haze: Terug Met Enorm Veel Smaak

Super Sativa Seed Club, bekend om haar hoogwaardige cannabissoorten, bestaat al een aantal decennia. Na jaren op de achtergrond te hebben gewerkt, is de illustere zadenbank nu terug. Daarbij heeft ze Karel’s Haze geproduceerd als onderdeel van een handvol soorten die zorgvuldig geselecteerd zijn om hun unieke eigenschappen. Ben je op zoek naar een diverse smaak, glinsterende trichomen en een high waarvan je danst op de wolken? Dan is Karel’s Haze een serieuze kandidaat.

OLD-SCHOOL GENETICA , HEDENDAAGSE VEREDELING

Karel’s Haze is vakkundig ontwikkeld en het resultaat van de kruising Old School Haze X Chem Dog OG Fire. Ze is een (middel)grote plant die de meeste energie steekt in de ontwikkeling van prachtige, harsrijke toppen. De uitmuntende trichoomproductie maakt haar de perfecte kandidaat voor huisgemaakte cannabisextracten. Met behoud van de terpenen die zorgen voor het goddelijke aroma, zijn concentraten perfect om te genieten van de sublieme fruitige smaken.

HEERLIJK EENVOUDIG TE TELEN

Gelukkig is het kweken van Karel’s Haze net zo plezierig als de tropische citrussmaak. De bloei duurt 8–9 weken, waarbij je alleen wat hoeft te toppen in de vegetatieve fase om de topproductie te optimaliseren. Eenvoudige teelt gecombineerd met heerlijke rook maken dit een geweldige plant van SSSC.

Karel's Haze (Super Sativa Seed Club) regular Product Informatie
Merk Super Sativa Seed Club
Ouders OSH x Chem Dog OG Fire
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    02/May/2022

    Top!
    Hammer Seeds

    M. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
  • Video: Old School Cannabis Genetica | Super Sativa Seed Club
    Old School Cannabis Genetica | Super Sativa Seed Club

    Een gouwe ouwe uit het verleden, Super Sativa Seed Club, is nieuw leven ingeblazen. De zadenbank wil de nieuwe generatie kwekers dezelfde legendarische genen bieden waar ze eind jaren ’80 mee beroemd is geworden. Niet veel zadenbanken kunnen stellen pioniers te zijn van eersteklas, internationaal geprezen soorten. Lees verder om te ontdekken wat SSSC zo speciaal maakt.

Karel's Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Karel's Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Karel's Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Karel's Haze (Super Sativa Seed Club) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.