Automatic Fini (Super Strains) feminized

Super Strains kruiste genen van AK-47 met Ruderalis om Automatic Fini te maken. Deze Sativa dominante, autoflowering soort zal zich in 9-10 weken ontwikkelen van zaad tot oogst. Maximale hoogtes van 80-100cm kunnen worden verwacht en Automatic Fini kan bijna overal worden gekweekt. Haar uiterlijk herinnert aan de klassieke AK-47, een Sativa dominante soort met sterke "up-high" en zware opbrengst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Super Strains - Automatic Fini: De compacte en volledig geautomatiseerde AK-47

De genen van AK-47 worden vaak gebruikt om een Sativa dominante soort te maken met krachtige en opwekkende effecten. Super Strains haalde dit trucje ook uit en besloot de nadruk te leggen op het fuseren van de beste genen van AK-47 in een enkele plant. Deze plant heet Automatic Fini en geeft liefhebbers van AK-47 de kans om deze opmerkelijke soort te kweken met een korte, autoflowering levenscyclus.

Automatic Fini voltooit haar levenscyclus in 9-10 weken vanaf zaad. Kwekers kunnen planten verwachten die relatief compact blijven, met een maximale hoogte van 80-100 cm. Beperkte kweekruimtes, zoals het balkon, terras of kleine binnenruimtes, zullen ideaal zijn voor deze autoflowering variant.

De high, die rokers na het consumeren van deze wiet zullen krijgen, zal vaak vergezeld gaan van innerlijke geluksgevoelens en de drang om erop uit te trekken om iets te gaan doen, dus in feite werkt het activerend. Na enige tijd verschuift de ervaring richting een comfortabele, lichamelijke stone, waardoor de spieren kunnen ontspannen na een lange dag.

Automatic Fini zou zeker overwogen moeten worden door kwekers die de kans nog niet hadden om de beroemde AK-47 te kweken. Deze autoflowering versie is dan misschien iets kleiner in vergelijking met het origineel, maar kleine planten zijn eenvoudiger te verbergen. Houd je kleine collectie, volledige geautomatiseerde AK's een groot geheim en alles zal goed komen.

Automatic Fini (Super Strains) feminized Product Informatie
Merk Super Strains
Ouders AK 47 x Autoflowering
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 14%
CBD 4%
CBD:THC 1 : 3.5
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Automatic Fini (Super Strains) feminized
Automatic Fini (Super Strains) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.