Sweet Cheese - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized

(4)

Komen concepten als “snelheid” en “Cheese” veelvuldig in je vocabulaire voor? Dan is Sweet Cheese F1 de perfecte keuze. Sweet Seeds kruiste een elite kloon van Sweet Cheese met een derde generatie Sweet Cheese Auto om een unieke, snel bloeiende plant te produceren. Deze ultra-snelle, maar fotoperiodieke soort is een ware zegening!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Sweet Cheese F1: De snelst bloeiende Cheese op de markt!

Wat krijg je wanneer je Cheese met Cheese kruist? Een speciale soort Cheese uiteraard! Dat is precies wat de gewiekste telers bij Sweet Seeds deden om Sweet Cheese F1 te creëren, de snel bloeiende versie van Sweet Cheese. Deze sativa-dominante soort bevat alle cruciale eigenschappen van een elite kloon van Sweet Cheese, terwijl de bloei aanzienlijk verkort is. Hoewel deze kloon gefuseerd is met Sweet Cheese Auto-genetica, is de resulterende strain fotoperiode-afhankelijk. Er is dus wel een vermindering in licht nodig om de bloei op te wekken.

Deze soort is dus een serieuze snelheidsfactor bijgebracht, maar de F1-genen zorgen er ook voor dat het resultaat een sterkere en homogenere hybride is dan het origineel. Telers zullen aangenaam verrast zijn door de ijverige groei van Sweet Cheese F1, met haar uitgestrekte en trichoom-rijke toppen die alle beschikbare ruimte innemen. De sterke kaasgeur komt je tegemoet zodra de bloei begint en zal uiteindelijk overheersen. Heimelijke kwekers zouden dan ook goede geurneutraliserende maatregelen moeten treffen om de discretie te waarborgen.

Na een bloeiperiode van acht weken, wanneer de oogstperiode in zicht komt, zal de plant overladen zijn met toppen. Binnen zal de opbrengst ongeveer 400-600g/m² zijn, afhankelijk van de omgevingsfactoren en teeltmethoden. Buiten kunnen bekwame kwekers in september zelfs 800g/per plant binnenhalen.

Smaak is heel bepalend voor de reputatie van een soort die vernoemd is naar een delicatesse. Dit geldt dan ook zeker voor Sweet Cheese F1, die een karakteristiek en sterk aroma heeft. Aardachtige, zoete en peperige vleugjes brengen de verder hartige smaak in balans, wat voor een verkwikkend en verleidelijk effect zorgt bij het roken. En het wordt nog beter; met ongeveer 18-20% THC zorgt Sweet Cheese F1 voor een goede stone die zowel ontspannend als oppeppend is. Dankzij de dominerende sativagenen (60%) en de peperige ondertonen, is dit geen wiet waardoor je aan de bank gekluisterd raakt. Integendeel: ze trakteert je bij elke trek op een high waardoor je je alert en verheven voelt.

Sweet Cheese - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Sweet Cheese
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    22/Feb/2023

    Samenbewertung
    Hi, die Keimung der Sorte verlief reibungslos und auch sonst wachsen alle stabil und gesund. In wie weit man hier einen Microgrow machen muss um die 8 Wochen (Aussaat bis Ernte) zu schaffen... halte ich für schwer erreichbar aber ich lasse mich mal überraschen. Nach vier Wochen wirken Sie für mich noch nicht reif für die Blüte.

    S. W.
    27/Oct/2021

    Anfällig Für Schimmel und längere Blütezeit
    Sehr kräftig wachsende Sorte die schnell eine Höhe von 2 Metern erreicht. Begann bei mir mit der Blüte allerdings 2 Wochen später als andere Sorten und war erst Mitte Oktober bereit zur Ernte, also deutlich später als vom Züchter angegeben. Die Sorte braucht wirklich viel Sonne und ist anfällig für Schimmel, weshalb ich sie für kühle/regnerische Regionen nicht bevorzugen würde. Ertrag ist gut, Geschmack ist etwas gewöhnungsbedürftig und die Wirkung Sativa typisch

    P. F.
    25/Jun/2020

    Perfect voor Belgisch klimaat
    Een perfecte strain voor Belgische buiten kwekers. Groeit super!

    M. D.
    22/Oct/2019

    Nicht schlecht
    2 Stück Mitte September reif. 350 und 450 g trocken. Sativalastiger turn. Nichts für Couchpotatoes

    M. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Cheese - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized
Sweet Cheese - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.