Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds) feminized

(3)

Sweet Trainwreck Auto zaadjes beloven stralende planten met zeer compacte toppen, die bedekt zijn met spichtige uitlopers. Dankzij de automatisch bloeiende genen duurt een volledige kweekoperatie slechts 8 weken. De bescheiden omvang maakt van deze soort een discrete keus voor de kweek van een onopvallende en onverwacht grote hoeveelheid exotische bloemen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Sweet Trainwreck Auto: Regenboogtoppen voor cognitieve verlichting

Ervaren kwekers kunnen achterlijk lekkere complexiteiten bedenken. Omdat de originele genetische diversiteit van Sweet Trainwreck ongelooflijk rijk is, kan deze soort heel gevoelig zijn. Een attente kweker kan grote hoeveelheden fleurige bloemen kweken. In de perfecte omstandigheden bepalen deze toppen wat de standaard is voor een maximale THC-kracht, en de extreme dichtheid maakt enorme opeenhopingen van bloemen mogelijk, met name in kleine kweekruimtes. Als je een ruime hoeveelheid nodig hebt in een kleine ruimte, moet je bij Sweet Trainwreck zijn!

Lage vertakking maakt een excessieve pollenproductie mogelijk, en een enkele plant kan wel 120 gram produceren. De vermaarde erfenis van deze soort werd versterkt met vier generaties zuiver kweken om te zorgen voor een genetische integriteit van 100%.

Deze 50/50 kruising van Indica en Sativa geeft je het beste van beide werelden. De mentale high is direct en zwaar; je lichaam wordt op ontspannende en kalmerende wijze verdoofd. Deze bloemen produceren een staat van meditatieve lethargie die voor wat grondig, extatisch amusement zorgt. De verdoving van deze euforie is vredig en duurt 2-3 uur.

Een zuur en zoet aroma wijst op de diepe, fruitige tonen die zoeter zijn dan snoep. De reikwijdte van de smaak gaat van aardse chocola tot aan uitvoerige combinaties van bessen en citrus. De warme, dennenappelsmaak van de rook gaat op stoutmoedige wijze samen met een prikkelende wrangheid.

Met een rook die je bewustzijn boven je fysieke grenzen uit tilt, is Sweet Trainwreck een all time favoriet van cannabiskenners overal. Deze soort is door de geschiedenis gekroond tot de top van een meesterkweker!

Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Trainwreck x Ruderalis
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 20
Hoogte (Indoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    01/Nov/2021

    Vieilles graines (2018)
    Franchement déçu ! 0 sur 4 en germé. Sa ne m'étais encore jamais arrivé. À éviter!

    J. D.
    03/Mar/2020

    Old
    I got the seeds fast. But would have liked to know. That the seeds were packed back 2018. Hopefully it wont be an issue

    A. C.
    04/Sep/2014

    strong and vigorous
    Yo this has a nice grow to it. plant is kinda stretchy but thats ok i guess so light can penetrate it all. i needed to decided between black jack auto and this and i went for this. hope this super autoflower is true to its word but so far the two seedsi germinated and grow look awesome. one plant is at 120 cm and the other topped itself and is a little behind at 100 cm but she has two big main stems which is budding up now. looking forward to taste the auto version of the trainwreck.

    S. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds) feminized
Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.