Black Jack - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized

(1)

Black Jack F1 Fast Version is de wedergeboorte van een klassieke soort van Sweet Seeds, maar met een nog kortere bloeiperiode. Sweet Seeds combineerde S.A.D. met Jack Herer en produceerde hiermee een soort die alle geliefde eigenschappen van de originele Black Jack heeft behouden, maar een week korter bloeit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Black Jack F1 Fast Version: Een supersnelle Black Jack.

De originele Black Jack is niet alleen de eerste cannabis soort van Sweet Seeds; ze is ook een van de meest populaire. In een poging deze klassieke genen te verbeteren, combineerden ze S.A.D. Sweet Afghani Delicious Auto met een elitekloon van Jack Herer, wat haar een 50/50 hybride maakt. Het resultaat is een stabiele, feminized, niet-autoflowering versie van Jack Black, die een week korter bloeit dan het origineel. Diegenen die dol zijn op de klassieke eigenschappen van Black Jack, zullen deze verbeteringen als zeer welkom nieuws beschouwen.

Net zoals het origineel is Black Jack F1 Fast Version een uitbundige en gulle cannabis soort. Ze steekt veel energie in meerdere zijtakken die mettertijd een grote hoeveelheid harsachtige toppen zullen dragen. Als het gaat om de bloeiperiode, zal deze snelle variant van Black Jack haar bloeiperiode voltooien in 7-8 weken binnen, of halverwege september buiten. Black Jack F1 Fast Version kan binnen tot wel 500-600g/m² produceren, tegen 700g/plant buiten.

Black Jack F1 Fast Version produceert een zeer zoet aroma, die ondertonen bevat van zowel kruidige wierook als citroen/citrusvruchten. Dankzij haar 50/50 genen, kan ze een gemengde lichamelijke en geestelijke high opwekken, waarbij de geest afdrijft in euforie terwijl spieren worden gekalmeerd. Net als haar naamgenoot zal Black Jack F1 Fast Version keihard inslaan en lang blijven hangen.

Black Jack - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders S.A.D. Auto x Jack Herer
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 21%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 21
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    10/Aug/2021

    Très bien
    Reçu rapidement , conditionnement parfais. Trois graines germés sur trois . Mis en pot de 18 l en extérieur : plantée le 25 mai , 01 aout début floraison : hauteur plante 110 cm , belle envergure ... très prometteur.. à suivre .

    A. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Jack - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized
Black Jack - F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.