Crystal Candy (Sweet Seeds) feminized

(2)

De kwekers van Sweet Seeds zijn ervaren in het verkrijgen van zoete smaken in hun soorten. Hun onderzoeksteam heeft de suikers nog wat opgevoerd met Crystal Candy. Deze toppen smaken naar zoete kauwgom en fruitsnoep en herinneren rokers aan hun jeugd, toen snoep een gewenste traktatie was. Crystal Candy heeft een bloeiperiode van 9 weken en levert tot 500-650g/m².

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Crystal Candy: Een soort rechtstreeks uit de snoepwinkel

Crystal Candy is een indica-dominante hybride van Sweet Seeds, ontworpen voor zoetekauwen. Deze hybride helt ietwat over naar haar Indica erfgoed, met ongeveer 60%, maar de resterende 40% Sativa genen hebben ook een grote invloed op de groei en het effect. De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling bij Sweet Seeds besteedde heel wat tijd aan het zoeken naar buitengewoon zoete genen, om Crystal Candy te voorzien van een voortreffelijke en buitengewone smaak en een van de zoetste aromatische profielen op de huidige markt.

Deze soort kan na een bloeiperiode van 9 weken worden geoogst en levert tot 500-650g/m². Planten groeien met opmerkelijke kracht en zijn zeer productief, zeker als het gaat om de harsproductie. Toppen worden volledig bedekt met een dikke laag schitterende kristallen en trichomen met grote koppen. Crystal Candy profiteert enorm van de 40% Sativa genen, die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van sterke en lange zijtakken. Buiten kan al vroeg een oogst van tot wel 500-700g per plant worden behaald, ongeveer halverwege/eind september.

Aroma's kunnen worden beschreven als een mix tussen bubble gum, fruitsnoepjes en ietwat zoetzure aardbeiensmaken, met vleugen meloen. Niet alleen de smaken helpen cannabis gebruikers aan een ongeëvenaarde rookervaring, want de effecten zijn intens en een combinatie van een torenhoge Sativa high, gevolgd door een diep ontspannende, lichamelijke stone. Het roken van Crystal Candy overdag, bij voorkeur in het zonnetje, is absoluut een waar genot. Connaisseurs zullen genieten van een paar trekjes na het eten, waarbij ze Crystal Candy als een rookbaar, zoet toetje kunnen gebruiken.

Kwekers met een passie voor zoet smakende soorten, kunnen niet om Crystal Candy heen. De Spaanse kwekers van Sweet Seeds ontwikkelden een variant die waarschijnlijk tot de zoetsten op de huidige markt behoort en leverden geweldig werk in het produceren van zo'n uitbundige en smakelijke plant. Wacht niet te lang, want je zal versteld staan!

Crystal Candy (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    27/Jul/2021

    j'adore!gout fruité!un peu light mais sa va!
    je conseil!rapide,qualité et quantité même en extérieur en pleine terre150g!

    D. L.
    14/Sep/2018

    au top sweet seeds comme d habitude!!!
    4/4 ont germées, plantes tres vigoureuses et productives ,tres rapides aussi elles seront pretes fin septembre en extérieur, parfum puissant, très homogènes,correspond bien a la description comme toujours chez sweet seeds,merci zamnesia pour les whites widow en cadeau elles sont tres belles!!!

    A. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Crystal Candy (Sweet Seeds) feminized
Crystal Candy (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.