Indigo Berry Kush (Sweet Seeds) feminized

Met een oog voor het produceren van een aardse en bloemige cannabissoort die toch flink wat power in huis heeft, heeft Sweet Seeds de Indigo Berry Kush geproduceerd. De unieke smaak en het krachtige effect maken dit een strain om te onthouden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dit is een verleidelijk bloemige, indica-dominante, aardse strain met hevige kristallisering.

INDIGO BERRY KUSH FEMINIZED

Aardse tonen domineren het Indigo Berry Kush-boeket. De unieke geuren waren al vanaf het begin van het kweekproces de bedoeling. Sweet Seeds wilde een strain zonder confronterende, zure citrusnoten. Indica’s hebben een dominante rol in de Indigo Berry Kush-stamboom. De blauwe strains zijn zeer rijk aan diepe, bloemige tonen en vleugjes frangipani-regenwoud. De Kush-lijn is altijd mild, neigend naar peper en cipres.

Haar Blue Monster-ouder heeft als een van de vele voorouders een steeds terugkerende, krachtige Thai-sativa, en de So G Kush heeft Lemon Thai. In alle groeifases heeft de plant qua vorm een indica-structuur. In de topstructuur herken je sativa. De toppen zijn dicht bij elkaar en blijven in dichte clusters van bloemkelken, maar de bloemen groeien uit tot puntige, sativa-achtige kronen. Meerdere zijtakken zijn bedekt met kleinere toppen en met hun eigen, kleinere versie van de hoofdbloem. In de laatste weken sterven de stampers af en zwellen de trichomen op tot ze groot genoeg zijn om met het blote oog te zien.

Binnen duurt de bloei acht tot negen weken - buiten, afhankelijk van je breedtegraad, tot ergens in september. Je kweekruimte zal ruiken naar een exotische bloemenkas. Het lijkt zonde om zulke perfecte bloemen te vernielen, maar de hevige kristallisering maakt Indigo Berry Kush perfect voor extracties. De warm geperste olie is zo krachtig als een feromoon. Je kunt de hele dag van deze strain genieten. Het 40% sativa-component voorkomt dat het 60% indica-component je ogen doet sluiten.

Indigo Berry Kush (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders So G Kush (OG Kush x LA Confidential x Trainwreck) x Blue Monster (Blueberry‘99 x Black Domina‘98)
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 21%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Indigo Berry Kush (Sweet Seeds) feminized
Indigo Berry Kush (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.