Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized

(10)

Sweet Seeds’ Gorilla Girl combineert twee van de bekendste genetica van de Amerikaanse westkust tot een fantastische nieuwe soort. Ze blinkt uit met hoge THC-gehaltes, een enorme harsproductie en een intens aroma. De ietwat sativa-dominante hybride (60% sativa) biedt symptomatische verlichting en een evenwichtige high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (10)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Gorilla Girl: De Beste Amerikaanse Genetica Nu Beschikbaar!

Sweet Seeds heeft twee Amerikaanse westkustlegendes geselecteerd om hun nieuwe, buitengewone Gorilla Girl te creëren. Een combinatie van superkrachtige Gorilla Glue genetica en smakelijke, krachtige Girl Scout Cookies - je bent niet de enige die er enthousiast van wordt!

Sweet Seeds heeft voor deze kruising niet zomaar een willekeurig GSC fenotype gebruikt. Het betreffende specimen waarvoor ze hebben gekozen, is de meest felbegeerde “Thin Mint” variant. Dit is een sativa-dominante hybride met een onvergetelijke smaak en aangename cerebrale kick.

Gorilla Girl ziet er tijdens de kweek uit als een typische hybride en vertoont zowel sativa- als indica-eigenschappen. Ze is geweldig productief en groeit krachtig. Maar ze is ook hoog en ontwikkelt lange en flexibele zijtakken. Een van de kwaliteiten van deze meid is haar riante harsproductie, waardoor ze ideaal is voor het maken van hasj en concentraten. Wanneer de bloeifase eenmaal is afgerond, glinsteren de toppen van de aromatische trichomen.

De kwaliteit van haar toppen betekent niet dat ze compromissen sluit wat haar oogst betreft; bereid je voor op een oogst van tot wel 550g/m² binnen en tot 600g/plant bij buitenkweek onder optimale omstandigheden. Haar bloeitijd ligt op een schappelijke negen weken.

Sommige feno’s van Gorilla Girl bevatten wel 25% THC en er zijn er, afhankelijk van de kweekomstandigheden, die nog meer bevatten. Zo’n psychoactieve potentie zorgt voor een krachtig, superontspannend effect dat snel binnenkomt. Wees niet verbaasd als ze je ook de vrolijke, opbeurende effecten biedt die ze van haar sativa-voorouders heeft. Dit maakt Gorilla Girl geweldig rookwaar waar je op elk moment van de dag van kunt genieten. Deze absoluut buitengewone rookervaring wordt helemaal afgemaakt door haar rijke smaak en aroma. Geniet van een mengeling van houtachtige tonen en cipresnoten met subtiele vleugjes aarde en citroen!

Nog steeds niet overtuigd van Gorilla Girl’s potentie? Kweek haar zelf en ontdek wat ze allemaal te bieden heeft.

Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Gorilla Glue x Girl Scout Cookies
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 31%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 190
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (10)
    (10)
    Bekijk alle reviews
    27/Mar/2022

    Ca colle
    Tres belles plantes.. 2 graines mises à germer = 2plantes avec environ 50g chacune.. (petite croissance petit plant) Les têtes ne sont pas énormes mais tellement résineuses... et ultra compactes.. je suis sensé récolter dans 10 à 15 jours. Elles devraient prendre encore un peu de volume Je recommande

    N. M.
    11/Jan/2022

    Einfach nur geil
    Alle gekeimt und jeder mochte diesen Zitronen Geschmack und auch die Wirkung. Waren 30/40Gramm pro Pflanze. Kann man auf jeden Fall empfehlen. Macht sehr high, aber nicht so, dass man nichts mehr auf die Reihe bekommt

    R. H.
    16/Oct/2021

    favorite!
    Germination of all seeds was a 100% success and strong rapid grow wit very high thc and best taste!

    C. K.
    30/May/2021

    Geht richtig ab
    Da kann man echt zugucken, wie die wachsen! Wir verwenden einen Hydrokultur-Inkubator mit Pflanzenlampe zum Keimen, und das geht richtig rund. Von zwei Keimlingen haben wir einen nach draußen in ein Gewächshaus versetzt um zu vergleichen, und die Hydrokultur wächst bisher besser. Bald wird die Pflanze dafür schon zu groß und wir müssen auch die versetzen, hat schon ordentlich Wurzelwerk ausgebildet.

    B. S.
    19/May/2021

    Au top !
    J'ai planté mes graines depuis 1 mois suis très satisfaite !

    S. G.
    10/Apr/2021

    Ontkiemt goed en groeit goed
    Snel en goed ontkiemt en groeit als een monster! Topjes beginnen al heerlijk te ruiken, ben erg benieuwd naar het eindresultaat

    S. V.
    03/Mar/2020

    Nice smell
    Jo cool easy going

    M. P.
    27/Jan/2020

    Alle gekeimt 4/4
    bis jetzt 5 sterne mehr kommt wenn fertig ist

    D. H.
    08/May/2019

    Snel ontkiemd
    Binnen 24uur al ontkiemd. Ging super snel nu maar hopen dat ze goed groeit .

    V. C.
    17/Sep/2018

    GORILLA GIRL
    Germination of all seeds was a 100% succes, seedlings are growing hard. I'm looking forward for flowering.

    H. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized
Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized
Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized
Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized
Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized
Gorilla Girl (Sweet Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.