A-Train (T.H. Seeds) feminized

A-Train van T.H. Seeds is het kind van twee medicinale soorten, de Afghani Mazar I Sharif en Arcata e-32 Trainwreck™. Ze is een effectieve eetlust versterker en helpt de druk op de ogen te verlagen en stress te verminderen. Maar ze zorgt ook voor de "Chinese ogen syndroom", je glimlacht van oor tot oor en je ogen worden smalle spleetjes. Kom nu aan boord van de A-Train.

40,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5+2 GRATIS (T.H. Seeds Strain)€ 40.00
  • Aantal zaden: 5+2 GRATIS (T.H. Seeds Strain) € 40.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H. Seeds - A-Train: Die zware toppen kan je maar beter ondersteunen

A-Train van T.H. Seeds is een uitermate krachtige soort gekweekt uit een kruising tussen Afghani Mazar I Sharif en Arcata e-32 Trainwreck. Het resultaat is een soort met een hoge geneeskrachtige waarde, vanwege haar eetlust opwekkende, druk op de ogen verlagende en stress verlichtende effecten. Een grappig neveneffect van het roken van A-Train wiet is het "Chinese ogen syndroom", de ogen van de gebruiker worden smalle spleetjes en hij glimlacht van oor tot oor. Ook zijn ernstige gevallen van de munchies (vreetkick) gemeld.

A-Train (feminized) door T.H. Seeds is een stabiele hybride (40% Sativa - 60% Indica) die een hoogte van 120-140cm kan bereiken en een gemiddelde opbrengst van 300-350g / m² produceert. De bloeitijd bedraagt 55-60 dagen en tijdens de bloei behoudt zij een vrij bescheiden geur.

A-Train van T.H. Seeds produceert zulke zware toppen dat het aangeraden is ze zo spoedig mogelijk te ondersteunen, omdat de planten anders over elkaar zullen vallen, wat een aanblik creëert vergelijkbaar met een trein botsing. Op hydro, zul je een grotere oogst bereiken, op aarde bereik je meer smaak en een betere smaak.

A-Train van T.H. Seeds produceert een ruime hoeveelheid, met hars bedekte, toppen in zilverachtige tinten, in de vorm van groene walnoten. De gerookte wiet heeft een menthol smaak met vleugjes citroen. Het troostende effect op de geest en het lichaam zal je trein geleidelijk afremmen en je stress verlichten.

Merk T.H. Seeds
Genetica 60% indica/40% sativa
Ouders Mazar/Sharif x Arcata e-32 Trainwreck
Bloeitijd 55 - 60 days
Opbrengst Indoor 300 - 350 g/m2
Opbrengst Outdoor Laag
Hoogte (Indoor) 120 - 140 cm
Hoogte (Outdoor) 120 - 140 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
A-Train (T.H. Seeds) feminized
A-Train (T.H. Seeds) feminized