Critical HOG (T.H.Seeds) feminized

Critical HOG is een door Indica gedomineerde plant die gekweekt werd door twee prijswinnende varieteiten te kruisen - Tennessee HOG en Critical Mass. Ondanks de grote invloed van Indica groeien de planten op tot een hoogte van 120-160 cm. Critical HOG is een zeer goede keus voor ongeduldige kwekers, want ze heeft slechts 55 dagen nodig om rijp te worden. Opbrengsten van 350-550 g/m².

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H.Seeds - Critical HOG: Opbrengsten van zo'n 350-550 g/m²

Critical HOG is het resultaat van het vermengen van de genen van twee prijswinnende soorten - Critical Mass en Tennessee HOG. Dit is een zeer goede keus voor ongeduldige en onervaren kwekers, want ze heeft maar 55 dagen nodig om haar enorme, dichte en extreem harsige bloemclusters te laten groeien en ze is zeer makkelijk te kweken. Het hoge harsgehalte is net als een geschreven uitnodiging voor de productie van hasj en budder. Critical HOG is een door Indica gedomineerde plant, maar ze wordt behoorlijk hoog - de planten bereiken een hoogte van 120-160 cm. Ze is een flinke eter, dus voedt haar goed.

Hoewel de grote toppen voor iedere kweker een droom zijn die uitkomt, kunnen ze ook een bron van zorgen zijn. Zorg ervoor dat je kweekruimte goed geventileerd is, en als je haar buiten kweekt, zorg er dan voor dat ze niet in de zware herfstbuien terechtkomt, zodat ze niet gaat schimmelen. Ze zal je belonen met goede opbrengsten van 350-550 g/m². De rook is mild en heeft een hasjachtige smaak. Het effect is typisch voor een Indica: zeer ontspannend, geweldig om pijn mee te behandelen en een effectief slaapmiddel bij grotere hoeveelheden.

Critical HOG (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders Tennessee HOG x Critical Mass
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical HOG (T.H.Seeds) feminized
Critical HOG (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.