UltraSour (T.H. Seeds) feminized

UltraSour van T.H. Seeds serveert een intense citrussmaak die enkel versterkt wordt door haar klamme geur en immense stone. Ze is afgeleid van de originele East Coast Sour D en MK Ultra, en Ultra Sour raast voort met een ongekende, medicinale kracht! Naast haar kracht is deze feminized hybride ook nog eens uitgerust met het vermogen tot ongelooflijke opbrengsten binnen 8 korte bloeiweken!

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5+2 GRATIS (T.H. Seeds Strain)€ 35.00
  • Aantal zaden: 5+2 GRATIS (T.H. Seeds Strain) € 35.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H Seeds - UltraSour: Intense citrussmaak

Als je van zure smaken houdt, zul je helemaal gek zijn op T.H. Seeds' feminized hybride UltraSour. Deze overheerlijke soort vermengt MK Ultra met Sour D op een manier die niet alleen maar potent is, maar ook nog een zeer medicinaal.

UltraSour is gekweekt om een medicinale ruggengraat te hebben en bevredigt niet alleen maar recreatieve gebruikers maar ook degenen die lijden aan chronische spasmen, migraine, artritis en een heleboel andere aandoeningen.

UltraSour kan perfect buiten en binnen groeien en is een redelijk grote plant die opgroeit tot een hoogte van ongeveer 150 cm - dat is dus geweldig als je er de ruimte voor hebt. Deze zaadjes leveren ook grote opbrengsten op die glinsteren van de dikke, plakkerige superklamme kwaliteit. Je zult er overigens wel tevreden mee zijn om te weten dat UltraSour ultrazoet is als de oogsttijd eenmaal aanbreekt. Onder de juiste omstandigheden is ze in staat om 450-500 g/m² te produceren - zeer zeker een zoete deal!

UltraSour is een soort die vol zit met kracht en die toch een exceptionele mildheid heeft. Gebruikers die graag een smaakvolle hybride met een uitstekend oogstpotentieel hebben zouden UltraSour absoluut een kans moeten geven.

Merk T.H. Seeds
Genetica 70% Sativa / 30% Indica
Ouders Mk-Ultra x East Coast Sour D
Bloeitijd 60-66 days
Opbrengst Indoor 450-500 g/m2
Hoogte (Indoor) 140-150cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
UltraSour (T.H. Seeds) feminized
UltraSour (T.H. Seeds) feminized