Bubblegum (T.H. Seeds) feminized

(2)

Bubblegum van T.H. Seeds zit propvol met smaak, geur en potentie en belichaamt een soort van wereldklasse. Ze is een kampioen op bijna elk vlak en dit feminized fenomeen produceert haar goederen op zowel kwantitatieve als kwalitatieve wijze - iets wat een aantal andere soorten gewoon niet kunnen. In slechts 7-8 bloeiweken is ze klaar voor de oogst, en man o man, wat een gulle opbrengst!

40,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5+2 GRATIS (T.H. Seeds Strain)€ 40.00
 • Aantal zaden: 5+2 GRATIS (T.H. Seeds Strain) € 40.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

T.H. Seeds - Bubblegum: Een supersoort met karakter

Bubblegum was de eerste bijdrage die T.H. Seeds aan de zaadwereld leverde in 1993. Sinds haar introductie heeft ze bewezen een van de populairste soorten aller tijden te zijn; ze heeft reeds meerdere prijzen en wereldwijde bekendheid vergaard.

Bubblegum is een soort all-round superstar (of eerder supersoort) en ze verleidt je met haar fruitige geur, dikke, walmende rook en korte postuur. Alsof dat nog niet genoeg was, is deze door Indica gedomineerde krachtpatser ook nog eens een opmerkelijk snelle groeier en producent! Als je haar onder optimale omstandigheden kweekt, is ze in staat om een hoogte te bereiken van ongeveer 160 cm (een soort van groene gigant dus). Met dat in gedachten moet je als binnenkweker er wel zeker van zijn dat je haar voldoende ruimte gunt om haar bladerige vleugels te spreiden.

Als het op de opbrengst aankomt is Bubblegum geen gierigaard. Ze is zelfs het tegenovergestelde, want ze presenteert een schatlading prachtige toppen. Een ervaren kweker kan een oogst verwachten van meer dan 500 g/m² - en dat alles binnen een tijdbestek van 7-8 bloeiweken!

Bubblegum is een soort van ware kwaliteit en excellentie, geen wonder dus dat zo veel zaadbedrijven haar gebruiken om prijswinnende hybriden te produceren. Bubblegum met haar heerlijke smaak, fruitige geur en potente high zorgt voor een verbluffende ervaring, of je nu in je eentje bent of in gezelschap.

Cannabiskenners die op zoek zijn naar een soort met een ongebreidelde kwaliteit en hoge opbrengsten, zouden niet verder moeten kijken dan Bubblegum.

Merk T.H. Seeds
Genetica Indica-dominant
Bloeitijd 55-60 days
Opbrengst Indoor 350-500 g/m2
Hoogte (Indoor) 120-160cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (2)
  (2)
  07/Jan/2019

  Super v!
  Unter einer LED gezogen und sehr lecker geworden, hat ein guten Ertrag.....

  30/Jan/2017

  Grosse tete
  Du chewing-gum gum hummm

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubblegum (T.H. Seeds) feminized
Bubblegum (T.H. Seeds) feminized