Auto Bubblegum (T.H.Seeds) feminized

(1)

T.H. Seeds presenteert trots een automatisch bloeiende uitgave van een betrouwbare cannabisfavoriet. Deze ultrazoete en bevredigende plant levert een ongelooflijk ontspannende en kalmerende lichamelijke stone op - een die je zeker keer op keer zult willen proberen. Bovendien gaat ze van zaadje naar oogst in slechts 70-80 dagen. Dames en heren, wij presenteren u Auto Bubblegum!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H. Seeds - Auto Bubblegum: Bubblegum op de automatische toer

Auto Bubblegum van T.H. Seeds is al enige tijd in de maak en is de automatisch bloeiende feminized soort waar je al zo lang op wacht. De door Indica gedomineerde hybride heeft alle zoete en subtiele diepten van smaak die je zou verwachten van een soort van dit kaliber, zonder dat ze daarbij inlevert aan kracht.

Auto Bubblegum is ideaal voor zonnige klimaten en ontwikkelt zich tot een uiterst aantrekkelijke en harsige wiet, waar je zeker van gaat houden. Het kweken van deze 'bubblicious' wiet is echt een makkie, haar bescheiden hoogte van 70-90 cm in de binnenkweek en haar flexibele aard betekenen dat zelfs de meest onervaren kweker geen problemen met haar zou moeten hebben. Iets anders dat geweldig aan haar is, is het feit dat ze haar opbrengsten zowel in overvloed als op tijd aflevert. Over het algemeen genomen kun je opbrengsten verwachten van 300-350 g/m² eersteklas wiet! Alsof dat nog niet genoeg was, is Auto Bubblegum ook nog een binnen 70-80 dagen klaar voor de oogst - en geloof ons wanneer we zeggen dat ze de moeite van het wachten meer dan waard is!

Auto Bubblegum (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders Bubblegum
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 70-90cm
Hoogte (Outdoor) 100-130cm
Opbrengst Indoor 300-350 g/m2
Opbrengst Outdoor Tot 400g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    23/Jan/2022

    Top Idica
    6/6 schnell gekeimt und sind jetz in der 5ten woche zu sehr schönen girls geworden :) freu mich schon auf die ernte. nur zu empfehlen ;) E.R

    E. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Bubblegum (T.H.Seeds) feminized
Auto Bubblegum (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.