Auto Northern HOG (T.H.Seeds) feminized

Auto Northern HOG is een soort met een hoge productiewaarde. Dit is een grote bruut van een plant, die het resultaat is van het kruisen van HOG met Northern Lights. Echt een plant om te aanbidden, niet vanwege haar snelheid, maar vanwege haar kracht, veerkracht en overvloedige opbrengsten. Als je haar binnen kweekt, wordt ze zo'n 110 cm hoog. Buiten bereikt ze zelfs de 180 cm.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H. Seeds - Auto Northern HOG: Een automatische soort die grote resultaten belooft

Auto Northern is een soort die niet bang is om te pronken met haar grote oogst. Deze plant van T.H. Seeds is een exemplaar dat zegt: groot is daadwerkelijk mooi. Door het kruisen van hun legendarische HOG soort met de evenzo prestigieuze (en hoogrenderende) Northern Lights, waren ze in staat om een plant te creëren die in staat is om een enorme opbrengst te produceren en spectaculaire highs.

Ze bestaat voornamelijk uit Indicagenen en veroorzaakt een krachtige stone die sterk genoeg is om te rivaliseren met de beste automatische variëteiten. Dit feit wordt ondersteund door haar verbazingwekkend hoge THC-gehalte, dat getest werd en op 17% werd bepaald! Dat is zelfs zo hoog, dat men denkt dat deze plant onder de automatische planten het hoogste THC-gehalte heeft.

Kwekers die het geluk hebben om in warmere klimaten te wonen (bijvoorbeeld Spanje of Italië) kunnen profiteren van goed weer en als gevolg hiervan van 3 keer oogsten per seizoen. Net als een wolkenkrabber komt Auto Northern Lights torenhoog boven het landschap uit. Als je haar buiten kweekt onder optimale omstandigheden, kan ze zich uitrekken tot hoogten van 1,8 meter. Dit is een fenomenaal kenmerk voor een automatische soort. Wees er dus voorbereid dat ze ongelooflijk veel drinkt. De reden hiervoor is dat ze haar overvloedige toppen moet ondersteunen.

Degenen die geduldig genoeg zijn om voorbij haar 10-11 weken durende levensduur te kijken zullen beloond worden met een grote schat aan hoogkwalitatieve marihuana - een opbrengst tussen de 350 en 550 g/m².

Auto Northern HOG is dan wellicht langzaam als het op de groei aankomt, dat is slechts een geringe prijs voor een soort die consistent enorme hoeveelheden hoge kwaliteit wiet oplevert. Haar legendarische genen zorgen ervoor dat gebruikers een geestverruimende high ervaren die iedere keer weer extra speciaal is.

Auto Northern HOG (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders Northern Lights x HOG
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 90-110cm
Hoogte (Outdoor) 120-180cm
Opbrengst Outdoor 25-50 g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Northern HOG (T.H.Seeds) feminized
Auto Northern HOG (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.