MOB (T.H.Seeds) feminized

(2)

T.H. Seeds brengt ons MOB, een ware East Coast legende. Dit is een unieke indica soort en niet alleen vanwege haar sterke indica high. Haar unieke en onderscheidende aroma is anders dan alles wat je ooit geproefd hebt. Zodra je T.H. Seeds' krachtige, medicinale cannabis hebt geprobeerd, zal je begrijpen waarom ze prijzen pakte op de Cannabis Cup in 2015.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H. Seeds – MOB: Krachtige, zuivere indica met een unieke smaak

T.H. Seeds' creatie MOB, oftewel Money over Bitches of Mother of all Berries, is anders dan alle anderen. Dit is een krachtige, zuivere indica soort met een zeer uitgesproken geur en smaak. Het verhaal gaat dat ze afkomstig is uit de East Coast, waar ze een behoorlijk legendarische status heeft. MOB vond haar weg naar Amsterdam, waar ze met haar krachtige high en medicinale eigenschappen flink wat indruk maakte. En om zich te bewijzen, won ze de 2de plaats op de Cannabis Cup 2015 in de Indica categorie.

Je hoeft MOB niet te roken om te begrijpen dat ze absoluut uniek is. Haar oogverblindende paarse en roze kleuren maken duidelijk dat MOB ongeëvenaard is. De plant is rijk aan terpenen, de aromatische bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor haar unieke en complexe smaak. MOB is een korte en dikke plant, maar ze groeit extreem snel. Binnen zal ze ongeveer 60-100cm hoog worden. Haar bloeiperiode is met 42-55 dagen zeer kort te noemen en kwekers mogen een gemiddelde oogst verwachten van 450-550g/m².

MOB heeft inmiddels een legendarische status en met een goede reden. Dit is een zeer krachtige, medicinale soort, precies wat je zou verwachten van een zuivere indica!

MOB (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Genetica Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Sekse Feminized
Onderscheidingen 2nd Place Indica at Expo grow Cannabis Cup Irun 2015
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    10/Sep/2020

    Trés trés bien !!!
    deux phénos différents ,mais qualités irréprochables ,je recommande cette variété pour ceux qui veulent du lourd .

    W. J.
    25/Aug/2017

    snelle verzending
    Mob zaden gekocht,alles snel ontvangen met een gratis zaadje! Ontkieming verloopt prima ,ook van het cadeautje. Verder kan ik er nog wienig over zeggen ,misschien later meer. groet Philipe.

    R. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
MOB (T.H.Seeds) feminized
MOB (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.