Citron Givré (T.H.Seeds) feminized

Citron Givré biedt een meditatieve high die uiteindelijk overgaat in een ontspannende body stone. Haar toppen hebben ongelooflijk sterke aroma's van citrus, wat haar geweldig maakt voor bepaalde edibles.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

T.H.Seeds - Citron Givré: Krachtige Geuren Van Citroen En Citrus

Citron Givré is een absolute traktatie voor de zintuigen. De soort geeft extreem krachtige zoete citroengeuren af. Als je door de kweekkamer loopt, staat je neus volledig op zijn kop. Haar rijke en intense terpeen profiel maakt haar een geweldige kandidaat voor edibles. Denk aan fruitige brownies, limonade, fruitcocktails, saladedressings en sauzen. Haar smaak van citroen, room en zoetheid brengt al deze recepten tot leven. Deze soort vapen helpt om de intense smaken te behouden.

Citron Givré is afgeleid van de ouderplant Birthday Cake, die voortkomt uit het mekka van de cannabisteelt, Noord-Californië. Ze produceert lange en dichte toppen die helder groen en oogverblindend zijn. Het roken ervan resulteert in een vrolijke, ontspannende en opbeurende high. Citron Givré is een geweldige soort voor een wandeling in de natuur. Je krijgt een meditatieve mindset en voelt je echt één met het moment. De high zorgt ook voor serieuze munchies, dus neem zeker lekkere snacks en hapjes mee. Doordat ze een kruising is, gaat de high uiteindelijk over in een ontspannende en relaxte body stone.

Citron Givré groeit zowel binnen als buiten goed. Ze bereikt een hoogte van 100-120cm. Hiermee is ze een goede keuze voor geheime binnenkweek in aangepaste kasten. Teelttechnieken, zoals low stress training en topping, maken grote opbrengsten in kleine ruimtes mogelijk. Telers kunnen oogsten verwachten van 400-500g/m². Een aantal planten is dan ook meer dan genoeg voor een behoorlijke voorraad krachtige extracten en oliën. Citron Givré heeft een bloeitijd van 8-9 weken.

Citron Givré (T.H.Seeds) feminized Product Informatie
Merk T.H. Seeds
Ouders Birthday Cake Selected
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Citron Givré (T.H.Seeds) feminized
Citron Givré (T.H.Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.