Deep Purple (TGA Subcool) regular

Deep Purple is gebaseerd op een variëteit met vele aliassen, Purple Urkle. TGA subcool kruiste haar met Qerkle, wat een mix is van Purple Urkle en Space Queen. Space Queen is weer een mix van Cinderella 99 en de beroemde 100% Indica Romulan. Het resultaat is een korte en gedrongen plant die niet erg snel groeit en slechts een gemiddelde opbrengst, maar wel een superieur eindproduct oplevert.

65,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 65.00
 • Aantal zaden: 5 € 65.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Deep Purple: Gebaseerd op de legendarische Purple Urkle

Deep Purple is gebaseerd op de legendarische Purple Urkle, een variëteit met vele aliassen. Purple Urkle wordt ook verkocht onder de namen Humboldt Purple, Mendocino Lavender, Bridgeville Black Afghan, Nepalese Purple, Pakistani Purple Kush, Garberville Purple Kush, Swerve's Cut, Mendocino Purple Kush en Kyle Kushman's Purple Kush en Tooty Fruity Purple - en zeer waarschijnlijk nog meer. Ze is alleen verkrijgbaar als kloon, en cannabiskenners en medicinale gebruikers kunnen niet wachten om er een in handen te krijgen.

TGA Subcool kruiste een van die klonen met Qerkle, wat een mix is van Purple Urkle en Space Queen. Space Queen is zelf weer een mix van Cinerella 99 (deze variëteit voegde het scheutje Sativa toe) en de beroemde 100% Indica Romulan. Het resultaat is een soort met een enorm Indica-aandeel, namelijk 90%. De planten die uit deze zaadjes voortkomen groeien niet erg snel, maar hebben eerder een lange vegetatieve periode nodig, en zelfs dan blijven ze nog redelijk kort en gedrongen. Zorg ervoor dat je haar voldoende ruimte aan de zijkant geeft, want ze houdt ervan om haar armen wijd te spreiden.

Deep Purple produceert een heleboel fenotypen, en die vertonen niet allemaal het prachtige kleurenspel. Als je dus planten wilt krijgen met zo veel mogelijk kenmerken van Purple Urkle, moet je zoeken naar degene met paarse tinten. Die produceren de meest uitgesproken druiven- en bessengeur en -smaak die bij velen zo geliefd is.

Na de langzame groei zul je blij zijn om te zien hoe de planten zich door de bloeitijd heen spoeden binnen slechts 50-60 dagen, en tegen het eind zul je een vreugdedansje ten beste geven. De toppen zijn intrigerend voor het oog met hun compositie van paars en limoengroen, versierd met gele, oranje en rode stampers en een laag harsige trichomen. De potentie van Deep Purple is gewoon 10 uit 10 - zeg maar dag tegen pijn en bezorg jezelf de omhelzing van het kalmerende en ontspannende effect.

Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Ouders Purple Urkle x Querkle
Bloeitijd 50-60 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Deep Purple (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.