Jack's Cleaner 2 (TGA Subcool) regular

Jack's Cleaner 2 is een terugkruising gebaseerd op de beruchte Jacks Cleaner, die weer een complexe genetische mix is van Pluton, Purple Haze, Lambsbread, Northern Lights en een mannelijke Jack Herer-plant. TGA Subcool combineerde die hoogrenderende Sativavariëteit met zijn Jack The Ripper om een plant te creëren voor degenen die op zoek zijn naar de Heilige Graal van een Lemon Haze.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Jack's Cleaner 2: Een variëteit met een zeer complexe genetische achtergrond

Jack's Cleaner 2 is een terugkruising gebaseerd op de beroemde Jack's Cleaner, een zeer gewilde variëteit met een lange geschiedenis en een zeer complexe genetische achtergrond. In 1994 kreeg TGA Subcool een aantal zaadjes van een soort genaamd Skoosh in handen, een mix van Pluton, Purple Haze, Lambsbread, Northern Lights, maar hij was niet echt onder de indruk van de planten die deze zaadjes voortbrachten.

Na een jaar lang alleen maar zeer dunne Sativa’s te hebben grootgebracht, vond hij eindelijk een aantal fenotypen die eruit sprongen, en deze liet hij opgroeien. Deze waren extreem harsig en hadden een intense citroengeur. De geur deed hem denken aan het schoonmaakmiddel ‘Mr Clean’, en dus noemde hij het fenotype ‘The Cleaner’. Het enige nadeel van die planten was hun dunne stengel en kleine postuur. Het was puur geluk dat hij een plant creëerde die later bekend kwam te staan als de Heilige Graal van Lemon Haze. Hij had een mannelijke Jack Herer in zijn donkere garage, maar de plant wilde niet doodgaan, dus besloot hij hem een kans te geven zich voort te planten en zette er een kleine 24 cm hoge kloon van The Cleaner naast. Het resultaat waren 35 zaadjes. Hieruit selecteerde hij de beste vrouwelijke plant en zo werd de legendarische Jack’s Cleaner geboren.

TGA Subcool combineerde die hoogrenderende Sativavariëteit met zijn Jack The Ripper om een plant te creëren voor degenen die op zoek zijn naar een Jack’s Cleaner voor hun eigen kweekruimte of tuin. En werkelijk, hij creëerde een waar juweeltje! De planten worden groter dan het origineel en produceren hoge opbrengsten, terwijl ze de extreem intense citroensmaak en –geur behouden. Enkele fenotypen hebben dankzij de invloed van Jack The Ripper een minder citroenachtig aroma, maar zelfs die smaken en ruiken naar een mondvol citroensnoep.

De planten presteren het best wanneer ze getopt worden en vroeg in een 12/12 lichtschema worden geplaatst. Hiermee voorkom je excessieve uitrekking van de planten en zorg je ervoor dat de planten meer zijtakken produceren. Na 8-10 bloeiweken hebben de planten prachtige langgerekte en dicht opeengepakte toppen geproduceerd met slechts enkele blaadjes tussen de bloemkelken. De high is precies wat je van een hoogwaardige Sativa verwacht, hij gaat direct door naar je hoofd en laat je geest door nieuwe dimensies vliegen. Maar er zit ook een Indica-aspect aan, die een mild lichamelijk verdovend en pijnstillend effect geeft.

Genetica 80% Sativa / 20% Indica
Ouders Pluton x Purple Haze x Lambsbread x NL x Jack Herer x Jack The Ripper
Bloeitijd 8-10 weeks
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack's Cleaner 2 (TGA Subcool) regular
Jack's Cleaner 2 (TGA Subcool) regular
Jack's Cleaner 2 (TGA Subcool) regular
Jack's Cleaner 2 (TGA Subcool) regular
Jack's Cleaner 2 (TGA Subcool) regular
Jack's Cleaner 2 (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.