The Third Dimension (TGA Subcool) regular

(1)

The Third Dimension is gebaseerd op drie elitaire cannabisvariëteiten - Apollo 13, een favoriet van Subcool, en Space Queen en Jack's Cleaner, de ouders van zijn Jack The Ripper. Dit is een van de snelst rijpende variëteiten die Subcool in zijn catalogus heeft. Ze heeft slechts 45-50 dagen nodig om zeer harsige toppen te produceren met de smaak van kokos, ananas, kiwi en ander fruit.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - The Third Dimension: Een mix van drie elitaire variëteiten

The Third Dimension alias 3D werd samengesteld door de genen van drie elitaire cannabisvariëteiten te vermengen. TGA Subcool bestoof een van zijn favoriete soorten, Apollo 13, met zijn Jack The Ripper, die een combinatie is van Space Queen en de heilige graal van Lemon Haze, Jack’s Cleaner. The Third Dimension is een verbluffende soort – hoewel de genetische samenstelling door Sativa-invloeden wordt gedomineerd, zijn de meeste planten na slechts 45-55 dagen klaar voor de oogst. En met ‘de meeste’ bedoel ik de planten die als een typische Indica groeien – het minder gebruikelijke Sativafenotype rekt meer uit tijdens de bloei en kan twee weken langer nodig hebben om de bloei te voltooien. Het Indicafenotype is perfect voor een ScrOG-methode dankzij de geringe hoogte.

The Third Dimension heeft een snelle groei en presteert het best in organische grond. Ze is niet heel erg veeleisend en kan sterke stengels ontwikkelen en gedijt perfect, zelfs als je haar geen extra voeding geeft. Als je haar niet snoeit, zal ze zich tot een plant ontwikkelen met een typisch Kerstboomfiguur. Als je haar op de juiste manier trimt en haar hoogte beperkt tot 70-90 cm zal ze brede zijtakken ontwikkelen, die een grote opbrengst mogelijk maken. De toppen worden aan het eind van de bloeiperiode erg hard en belachelijk groot en lang, en krijgen een puntige top en een breed middenstuk. De harsproductie en –kwaliteit zijn gewoon onvoorstelbaar: als een vlieg zou landen op een van de toppen, zou hij direct vast worden geplakt. 3D is absoluut een geweldige plant voor hasjproductie.

Tijdens de bloei scheidt 3D een intense geur af, die naar zuur fruit ruikt, zoiets als grapefruit. Het uitgeharde eindproduct heeft een minder sterke geur, maar de smaak van tropisch fruit is zeer duidelijk aanwezig tijdens het roken. Hij doet denken aan mango, kiwi, kokos, ananas en zelfs een beetje citroen. Als je haar voorzichtig gebruikt, kan ze een geweldige blow voor overdag zijn, maar het aangename effect van warme golven die door je lichaam reizen, de milde euforie en de aangename smaak zorgen ervoor dat je er bijna te veel van zou roken. The Third Dimension is geknipt voor beginnende rokers, want ze heeft een gemiddeld THC-gehalte van 16%.

Merk The Dank Seeds
Genetica 60% Sativa / 40% Indica
Ouders Apollo 13 x Jack the Ripper
Bloeitijd 45-50 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Oogst (Outdoor) September
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (1)
  (1)
  06/Mar/2014

  Super Weed for Outdoor
  Hello, i grow this strain now 3 Years and i'm always surprised about this Strain. It flowers very early after 45-55 Days you can harvest. If you grow outdoor what i recommend you get a Big Plant and can harvest early (end Sep. beginn Oct). So for outdoor this is highly recommend!!! Yield is absolut great every time...

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
The Third Dimension (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.