Cheese Quake (TGA Subcool) regular

Cheese Quake is een must voor iedere patiënt die lijdt aan pijn of angst, en iedere kweker zal versteld staan van hoe groot de toppen van dit groene beest kunnen worden. TGA Subcool creëerde een waar juweeltje toen hij Cheese en Querkle kruiste. De planten die uit deze zaadjes voortkomen zijn niet alleen maar hoog, maar ook extreem goed producerend, en de toppen zijn tot de nok gevuld met kracht.

60,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 60.00
 • Aantal zaden: 5 € 60.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Cheese Quake: Een geweldig middel om pijn of angst mee te behandelen

Cheese Quake is een geweldig middel om pijn of angst mee te bestrijden, en iedere kweker zal versteld staan van hoe groot de toppen van dit groene beest kunnen worden. Toen TGA Subcool Cheese en Querkle kruiste, creëerde hij een waar juweeltje met een hoge medicinale waarde. Cheese als Querkle zijn beide op hun eigen manier een legende, en hun nageslacht is een klasse apart.

Cheese Quake is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek, en het maakt niet echt uit of je haar topt of niet, ze zal altijd uitgroeien tot een ongelooflijk productieve plant, of dat nu in een klassieke boomvorm is of als struik. Iedere plant is een variatie op de ouderplant, maar er zijn twee belangrijke fenotypen.

Degene met de Urkledominantie heeft de typische muffe druivensmaak, terwijl degene met de Cheesedominantie een onderscheidende kaasgeur heeft. Maar er is één ding dat die twee gemeenschappelijk hebben en dat is dezelfde euforische high gecombineerd met een intens lichamelijk ontspannend en pijn verlichtend effect. Als je er genoeg van rookt, kan het zo ontspannend zijn dat je in een staat van complete incapabiliteit terechtkomt.

Na een bloeiperiode van 8-9 weken lijken de toppen van Cheese Quake op een gigantische cluster van limoengroene popcorn en zijn ze tot de nok toe gevuld met cannabinoïden. Ongeveer 19% van de oogst is THC en 1,5% CBD, en hierdoor is Cheese Quake meer dan de som van haar voorgangers. De smaak van de gerookte wiet is een zeer aangename mix van kaas en vruchten samen met een muffige, zure geur en ondertonen van druiven.

Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Ouders Cheese x Urkle x Space Queen
Bloeitijd 8-9 weeks
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cheese Quake (TGA Subcool) regular
Cheese Quake (TGA Subcool) regular
Cheese Quake (TGA Subcool) regular
Cheese Quake (TGA Subcool) regular
Cheese Quake (TGA Subcool) regular
Cheese Quake (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.