Qrazy Train (TGA Subcool) regular

Qrazy Train is een echte 50/50 variëteit, ten minste met betrekking tot de genetische samenstelling en de fenotypen. Deze dolle trein rolt over het spoor van de paarse, voornamelijk door Indica gedomineerde schoonheid Querkle en de door Sativa gedomineerde Blood Wreck, een verfijnde versie van Train Wreck. Elke wagon zit vol met een gelijk aantal Train Wreck- en Querklefenotypen.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Qrazy Train: Een heel mooi uitgebalanceerde genetische samenstelling

Kom van het perron af, de Qrazy Train arriveert zo direct in het station. Deze dolle trein is een echte 50/50 variëteit als het op de genetische samenstelling aankomt, en hij rolt over het spoor dat gelegd is door de paarse, voornamelijk door Indica gedomineerde schoonheid Querkle en de door Sativa gedomineerde Blood Wreck, een verfijnde versie van Train Wreck. Elke wagon is afgeladen met een gelijk aantal Train Wreck- en Querklefenotypen.

Qrazy Train is zeer mooi uitgebalanceerd, de Sativa-invloed zorgt ervoor dat het een grote plant wordt, en de Indica-invloed zorgt voor een korte bloeiperiode. Om het beste uit het Train Wreck-fenotype te halen, zou je de top in een vroeg stadium af moeten knijpen zodat ze in staat is zich tot een meer struikachtige plant te ontwikkelen. Voor wat betreft het Querklefenotype: aangezien ze langzamer groeit, moet je haar een wat langere vegetatieve fase gunnen voordat je de top eraf knipt.

Na ongeveer 45 bloeidagen zul je merken dat de harsklieren melkachtig wit worden, maar wacht wel 8 weken met het lossen van de treinlading. Nu hebben de bladeren inmiddels verschillende tinten bordeauxrode en donkerpaarse vlekken gekregen, in sommige gevallen zijn ze zelfs zwart, en de toppen hebben roestkleurige vlekken. Afhankelijk van het fenotype is de bovenkant van de top rond of gepunt.

De geur van de vruchten is een zoete combinatie van druiven, sandelhout, dennenappel, lavendel en muffigheid. De smaak van het eindproduct kan variëren, je weet nooit wat je kunt verwachten, maar het is altijd interessant en aangenaam. Je kunt een smaak verwachten die heel erg lijkt op die van Train Wreck, maar dan versterkt met druiven, lavendel en fruit of een mix van specerijen en Skunk met ondertonen van druiven en brandstof, en hinten van meloen en champagne; de smaak bij het uitademen is zeer aangenaam.

De effecten van het roken van Qrazy Train-wiet treden direct in en beginnen met een cerebrale high die overgaat in een sterk lichamelijk, pijn verlichtend, ontspannend, haast narcotisch effect aan het eind van de high. Qrazy Train is dankzij haar gemiddelde THC-gehalte van ongeveer 14% geknipt voor beginners.

Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Ouders Train Wreck x Trinity x Purple Urkle x Space Queen
Bloeitijd 8 weeks
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Qrazy Train (TGA Subcool) regular
Qrazy Train (TGA Subcool) regular
Qrazy Train (TGA Subcool) regular
Qrazy Train (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.