Galactic Jack (TGA Subcool) regular

Galactic Jack is de juiste brandstof voor je geest om naar onbekende hoogte op te vliegen. De naam van de soort is een leuk woordenspel - ze werd gecreëerd door Jack Herer en Space Queen te kruisen. Het is een hoge plant met een grote Sativadominantie en een extreme potentie. Galactic Jack pronkt met een THC-gehalte van 25% en een zeer verheffende en energieke high. Oogstklaar na 10 weken.

72,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 72.50
  • Aantal zaden: 5 € 72.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Galactic Jack: Pronkt met een THC-gehalte van 25%

De naam Galactic Jack is een mooi eerbetoon aan Jack Herer en een leuk woordenspel - ze werd gecreëerd door de legendarische Jack Herer te kruisen met Space Queen en ze maakt haar naam echt waar. Het eindproduct van deze variëteit is de juiste brandstof waarmee je geest tot in onbekende sferen van je bewustzijn kan opstijgen. Galactic Jack wordt alleen aanbevolen voor de binnenkweek en gedijt dan het best in een ScrOG-methode.

Tenzij hoogte geen probleem is, zou je voorzorgsmaatregelen moeten nemen om haar in de hand te houden, want ze heeft de neiging om heel lang te worden als je haar haar gang laat gaan. Als vuistregel kun je aanhouden dat ze in hoogte verdubbeld is tegen de tijd dat ze het einde van de bloeifase nadert, dus we adviseren je om vooruit te denken. Het wordt aanbevolen om haar goed te trimmen om een gelijkmatig bladerdek te behouden.

Dankzij haar 80% Sativa-aandeel in de genen, heeft Galactic Jack 9-10 weken nodig om haar grote, raketvormige toppen te ontwikkelen, maar het relatief lange wachten wordt beloond met een extra grote harsproductie. Aan het eind van de bloeiperiode zien de toppen eruit alsof ze in suiker waren gerold. De geur van citrus, grapefruit, zoete limonade en muskus zal je reukzin strelen, en de citroen nasmaak bij het uitademen zal je aan het kwijlen maken. Galactic Jack levert slechts een gemiddelde opbrengst op, maar de kracht van het eindproduct is gewoon uitmuntend. Galactic Jack pronkt met een THC-gehalte van 25% en een zeer verheffende, energieke en langdurende cerebrale high, die de gebruiker overigens niet in verwarring brengt.

Merk The Dank Seeds
Genetica 80% Sativa / 20% Indica
Ouders Jack Herer x Space Queen
Bloeitijd 60-70 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Galactic Jack (TGA Subcool) regular
Galactic Jack (TGA Subcool) regular
Galactic Jack (TGA Subcool) regular
Galactic Jack (TGA Subcool) regular
Galactic Jack (TGA Subcool) regular
Galactic Jack (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.