Jack Straw (TGA Subcool) regular

Jack Straw is een waar THC-monster dat gekweekt is door Touch of Grey en Jack The Ripper te vermengen. Met haar ongelooflijk hoge THC-gehalte van 24% is ze voor beginners een moedigheidstest en zelfs voor doorgewinterde blowers kan ze een uitdaging zijn. De geur van Jack Straw loopt uiteen van lemon haze tot straight sweet haze, een en ander hangt af van het specifieke fenotype.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
  • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Jack Straw: Een belachelijk hoog THC-gehalte van 24%!

Jack Straw is een ongelooflijk potente marihuanasoort - een onafhankelijk lab testte haar THC-gehalte en het resultaat kwam heel dicht in de buurt van de belachelijk hoge waarde van 24%! Om dit THC-monster te creëren kruiste het team bij TGA Subcool Touch of Grey en Jack The Ripper, en dit resulteerde in een 80% Sativa/20% Indica die twee belangrijke fenotypen heeft. Een van hen heeft de neiging om heel hoog te worden en vertoont een flinke uitrekking tijdens de bloeiperiode, net als Jack The Ripper - haar tegenhanger is nogal kort en stevig en doet denken aan haar ouder Touch of Grey.

Jack Straw zou heel nauwkeurig getrimd moeten worden om goed gebruik te maken van haar levendige groei en uiteraard om haar opbrengt te maximaliseren. Haar sterke Sativa-invloed kan ongeduldige kwekers afschrikken, hoewel 9-10 weken niet slecht zijn voor een Sativa. In volle rijpheid zijn de toppen versierd met een heleboel glanzend harsige klieren alsof ze bedekt waren met een vorstig laagje.

De geur van Jack Straw varieert tussen lemon haze en straight sweet haze, een en ander hangt af van het fenotype. Als het op de high aankomt, lijkt deze soort de reeds bestaande stemming en de conditie van de gebruiker te versterken- als je alert en actief bent, zal een kleine dosis je een extra energiezetje geven. Een vermoeide gebruiker zal zich juist nog vermoeider voelen na één hijs. Groentjes zouden haar met omzichtigheid moeten benaderen, want als je niet gewend bent aan zo een THC-hamer, kun je je oncomfortabel of zelfs nerveus voelen. Medicinale gebruikers zullen aan de andere kant deze rook behulpzaam vinden bij het behandelen van angst, ADHD, depressie, misselijkheid, problemen die te maken hebben met chemotherapie en stralingstherapie, en milde pijn.

Merk The Dank Seeds
Genetica Mostly Sativa
Ouders Touch of Grey X Jack The Ripper
Bloeitijd 63-70 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack Straw (TGA Subcool) regular
Jack Straw (TGA Subcool) regular
Jack Straw (TGA Subcool) regular
Jack Straw (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.