GoTime (TGA Subcool by JinxProof)) regular

GoTime van TGA Subcool maakt niet alleen indruk met een heel opbeurende en euforische high. De geweldige geur, uitzonderlijke opbrengsten en fenomenale harsproductie maken van deze strain een topkeuze voor sativa-liefhebbers. Ook is ze niet moeilijk te kweken, wat alleen maar bijdraagt aan de vele kwaliteiten van deze geweldige Sativa.

72,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 72.50
 • Aantal zaden: 6 € 72.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool – GoTime: Uitzonderlijke Sativa, Perfecte Boost voor Creativiteit en Humeur!

TGA Subcools GoTime is een spectaculaire, verfrissende, sativa-dominante strain die een geweldig opbeurend, positief en euforisch effect geeft. Vanwege de superstrakke toppen, ongelooflijke opbrengsten en extreme hardsproductie is dit een goede keus als topstrain voor extracties en concentraten.

Bij het groeien toont TGA Subcools kruising tussen Norton en OG Kush enorme cola’s bomvol gezwollen peulen met een optimale kelk-tot-stamratio. Hierdoor hebben de vrouwtjes van deze regular strain hele grote, superstrakke toppen met een werkelijk fenomenale harsproductie, wat GoTime een goede strain maakt voor concentraten. Ondanks de geweldige opbrengsten is deze strain makkelijk te kweken: nog een enorm voordeel!

GoTime kan twee fenotypes tonen, elk op hun eigen manier fantastisch: Het paarse fenotype is produceert veel, en heeft een intense, skunky kaasgeur met wat fruitachtige noten. Bij dit fenotype wordt sterk aangeraden om vroeg in de bloeitijd te snoeien.

Het groene fenotype groeit breder en heeft meer een citroenachtig, zuur dieselaroma. Dit fenotype kan vanwege de gigantische toppen heel zwaar worden.

Afgezien van het fenotype hebben zowel de groene als de paarse variant een uitzonderlijke hars- en trichoomproductie voor een volle smaak en maximale oogstopbrengst.

Het roken van GoTime is een geweldige ervaring waarbij je, afhankelijk van het fenotype, kan genieten van de citroenachtige dieselsmaak of het lekker skunky kaasaroma.

GoTime’s effect is krachtig, positief, euforisch en opbeurend. Het kan de ideale smoke zijn als je een motivatie- en creativiteitsboost zoekt en is ook heel geschikt om chronische pijnen, angsten of humeurschommelingen te behandelen.

Genetica 65% Sativa / 35% Indica
Ouders Norton x JOG Kush
Bloeitijd 58-63 days
Opbrengst Indoor Hoog
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
GoTime (TGA Subcool by JinxProof)) regular
GoTime (TGA Subcool by JinxProof)) regular
GoTime (TGA Subcool by JinxProof)) regular
GoTime (TGA Subcool by JinxProof)) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.