Alchemy (TGA Subcool) regular

TGA Subcool’s nieuwe Alchemy is een fantastische, nieuwe, uitgebalanceerde hybride met een geweldige alchemie van terpenen. De combinatie van een Chemdawg en een Querkle biedt een geweldige smaak met noten van druiven en diesel, substantiële potentie vanwege haar hoge THC-gehalte en een krachtig maar evenwichtig effect. Ze is de perfecte smoke om overdag of ’s nachts van te genieten.

72,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 72.50
  • Aantal zaden: 5 € 72.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool – Alchemy: Geweldige Smaak, Sterkte en Evenwichtige High

De naam die TGA Subcool voor hun nieuwe strain koos had niet passender kunnen zijn. Door de kwaliteiten van een Norstargenetics Chemdawg met zijn geweldige dieselsmaak te combineren met de genetica van TGA’s eigen Querkle, die schittert met een fantastische fruitachtige en muskusachtige smaak, ontstond er een strain met een sublieme alchemie van terpenen die indruk maakt met een fantastisch aroma en spectaculaire potentie.

TGA Subcools Alchemy is een regular cannabis-strain en reken er bij het kweken op dat de vrouwelijke planten als twee fenotypen zullen groeien. Een daarvan is het grotere fenotype met een zeer duidelijke druif- en dieselsmaak. Het andere fenotype groeit compacter en heeft meer aardse en muskusachtige tonen in haar smaakprofiel. De smaak van beide fenotypen is geweldig en het komt waarschijnlijk op je persoonlijke smaak neer welke je voorkeur heeft.

TGA Alchemy levert niet bepaald de grootste opbrengst, de oogst is eerder gemiddeld maar dat zou gezien de andere kwaliteiten van deze strain geen nadeel moeten zijn. Om de opbrengst te optimaliseren, wordt het aangeraden om de bovenkant te snoeien, zodat de plant compacter en struikachtig kan groeien. Gebruik wat paaltjes of gaas als je haar tijdens de kweek optimaal wil laten groeien. De bloeitijd is een redelijke 69 dagen.

Naast haar spectaculaire aroma, ongeacht welk fenotype zal groeien, biedt TGA Subcool substantiële potentie. Van sommige planten is gemeten dat ze wel 21% THC bevatten, wat voor een geweldige rookervaring zorgt. Haar effect is aangenaam evenwichtig, ze biedt een goede mix tussen een opbeurende hoofdbuzz en ontspanning. Dit maakt Alchemy een goede strain om overdag van te genieten maar ze is ook geweldig als je wil roken om ’s avonds even bij te komen. Alchemy heeft ook goed medicinaal potentieel, wat haar geschikt maakt voor pijnbestrijding en als je je eetlust wilt stimuleren.

Merk The Dank Seeds
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Ouders Chemdawg x Querkle
THC 21.5%
CBD 0.03%
CBD:THC 1 : 716.7
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Alchemy (TGA Subcool) regular
Alchemy (TGA Subcool) regular
Alchemy (TGA Subcool) regular
Alchemy (TGA Subcool) regular