Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Focus Blend Tinctuur (30ml)

Focus Blend Tinctuur (30ml)

Onze volledig natuurlijk Focus Blend ondersteunt en versterkt mentale helderheid voor een verbeterde concentratie en focus. De traditionele tonic van Ginseng, Ginkgo, Gotu Kola en Vinca Minor staat bekend om het verbeteren van mentale scherpte.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 1.00/5 (1)

24,95 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Focus Blend Tinctuur: een natuurlijk kruidenmiddel om concentratie te verbeteren

Ons Focus Blend Tinctuur is een gespecialiseerde formule en bevat volledig natuurlijke kruiden, die bekend staan voor het verbeteren van de concentratie en de focus. Het is gebaseerd op vier kruiden ingrediënten, die wereldwijd worden gebruikt vanwege hun effecten, die nu samen zijn gevoegd in een mix om mentale helderheid te verscherpen.

Ingrediënten

Alle kruiden zijn biologisch gekweekt

Panax Ginseng, wortel: Panax Ginseng is een van de vele types ginseng, allemaal gewild vanwege hun effect op het lichaam. Van Panax ginseng wordt in de Chinese geneeskunde gedacht dat het "verwarmende" eigenschappen heeft en het wordt vaak geassocieerd met het verbeteren van het geheugen, concentratie en erectiestoornissen.

Ginkgo Biloba, blad: Ginkgo is een unieke boomsoort die vaak wordt beschreven als levend fossiel. Het wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en aangenomen wordt dat het de bloedcirculatie verbetert. Sommigen raden Gingko aan om het geheugen en de cognitieve functies te verbeteren, omdat het meer zuurstof aan de hersenen levert.

Gotu Kola, blad: Gotu Kola heeft een lange gebruiksgeschiedenis binnen traditionele kruidengeneeskunde over de hele wereld, voornamelijk in de Chinese en Indiase geneeskunde. Van Gotu Kola wordt gedacht dat het energie levert en de bloedtoevoer naar de hersenen balanceert.

Vinca Minor, bloeiende plant: Vinca Minor wordt als traditioneel geneesmiddel gebruikt voor cardiovasculaire problemen, het verhogen van de bloedstroom en bij de behandeling van spanningshoofdpijnen.

Water, 69% graanalcohol

Aanbevolen Dosering
1 volle druppelaar, 3 maal per dag

Botanische informatie

Panax Ginseng, beschouwd als de enige echte ginseng, kan meestal worden gevonden op het noordelijk halfrond. Deze ginseng moet niet worden verward met andere types ginseng, zoals Siberische Ginseng. Panax Ginseng bevat vele actieve bestanddelen, waaronder alkaloïden, glycosides, fenol, vitaminen en polypeptiden.

Ginkgo Biloba is inheems in China en deze boom heeft geen levende familieleden. Gedacht wordt dat deze soort al voorkomt sinds de vroege tijden van de mens. Het is een grote boom, een aantal Chinese exemplaren worden wel 50 meter hoog. De actieve bestanddelen van Ginkgo zijn myricetine, quercetine, ginkgoliden en bilobalide.

Gotu Kola, ook bekend als Centella asiatica, is een kleine, kruidachtige, eenjarige plant die toebehoort aan de Mackinlayoidea subfamilie van de Apiaceae familie van planten. Deze plant kan worden gevonden in delen van Azië en Oceanië. De actieve ingrediënten van Gotu Kola zijn asiaticoside, brahmoside, aspartaat, serine, brahminoside en madecassoside.

Vinca Minor, ook bekend als Kleine Maagdenpalm, is een plant die vaak gevonden wordt in delen van Europa en Zuid-West Azië. Het is een eenvoudig te kweken, groenblijvende plant die vaak gebruikt wordt als bodembedekker. Het actieve ingrediënt van Vinca Minor is vinpocetine.

Waarschuwing

Overmatig gebruik van Panax Ginseng kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, diarree, hoofdpijn, neusbloedingen en zowel hoge als lage bloeddruk.

Van Ginkgo wordt gedacht dat het een milde MAO-remmer is, die de bloeddruk verlaagt en mogelijk effecten heeft op de bloedsuikerspiegel. Overleg met je arts als je medicatie gebruikt.

Gotu Kola moet vermeden worden door personen met leverproblemen.

Vinca Minor moet worden vermeden door personen met een lage bloeddruk, epileptische aandoeningen, met leverproblemen of door hen die lijden aan constipatie.

Mix niet met drugs, alcohol of elke andere medicatie. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, moeten het gebruik vermijden. Overleg met een arts wanneer je twijfelt.


   


  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

2 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.