Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Catuaba Tinctuur (30ml)

Catuaba Tinctuur (30ml)

Catuaba bast tinctuur is beroemd voor het stimuleren en aanjagen van het libido, zeker bij mannen. Het is het meest beroemde afrodisiacum in Brazilië, waar het enorm populair is. Er zijn al vele liedjes geschreven over het wondermiddel.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 3.00/5 (2)

24,95 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Catuaba: Een verkwikkend en stimulerend afrodisiacum uit het regenwoud van de Amazone, die met name voor mannen effectief is.

Catuaba vertaalt naar "wat de Indiaan kracht geeft" en kan worden gevonden in delen van het Amazone regenwoud. De bast van deze kleine boom heeft een lange geschiedenis, waarin het werd gebruikt als plantaardig afrodisiacum door de inheemse Tupi Indianen van Brazilië. Sinds de ontdekking door de Tupi, is het gebruik door Brazilië verspreid en uiteindelijk, de wereld. De Tupi hebben vele liedjes geschreven waarin de vele voordelen van Catuaba worden uitgelicht. Het leidde tot een gezegde die gemeengoed is geworden in de staat Minas in Brazilië: "Totdat de vader 60 is, is zijn zoon de zijne; daarna is zijn zoon catuaba!"

Effecten
De Britse auteur en plantenonderzoeker Michael van Straten heeft geconcludeerd dat Catuaba kan fungeren als een effectief afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen, maar de resultaten zijn bij mannen meer uitgesproken. Om deze reden heeft het de reputatie van mannelijke seks tonic.

Andere gemelde effecten zijn: kalmerend voor de zenuwen, verhogen van de energie, verbeteren van de stemming, verminderen van angst, verlichten van pijn, doodt bacteriën en virussen en verwijdt en ontspant de bloedvaten.

Er is niet veel klinisch onderzoek gedaan naar Catuaba, maar lange gebruikstradities zijn het over een ding eens: de kwaliteiten als afrodisiacum.

Ingrediënten
Wilde Catuaba, water, 66% graan alcohol.

Dosering
2 Druppelbuisjes voor het volledige effect.

Botanische informatie
Catuaba behoort bij de Erythroxylaceae familie van planten, waarvan het primaire geslacht, Erythroxylum, sporen van cocaïne bevat. Catuaba is daar echter niet een van en bevat geen cocaïne alkaloïden. Het is een snelgroeiende boom die wel 4 meter hoog kan worden, oneetbare vruchten produceert en ook kleine oranje en gele bloemen.

Ervaren Braziliaanse botanisten en tuinders staan erom bekend naar twee verschillende soorten Catuaba bomen te wijzen. Ze noemen ze "kleine Catuaba" en "grote Catuaba". De kleine catuaba is de boom die het afrodisiacum bevat. Grote Catuaba is een boom die wel 40 meter hoog wordt en familie is van mahonie; deze heet catuaba-veradeira. Helaas kan dit veel verwarring veroorzaken bij onbekende oogsters en het resultaat is dat catuaba verkeerd gelabeld wordt.

Chemische informatie
Ontdekt is, dat Catuaba alkaloïden, fytosterolen, tannines, sequiterpenes, cycolignana en flavonoïden bevat. Er is niet veel onderzoek gedaan naar de chemische samenstelling en daarom is er ook niet veel bekend over welke chemische stoffen de gewilde effecten veroorzaken binnen het lichaam.

Waarschuwing
Er zijn geen gezondheidsrisico's bekend bij het gebruik van Catuaba. Dit heeft echter gedeeltelijk te maken met het gebrek aan onderzoek. Combineer dit middel niet met andere drugs, als je reeds bestaande aandoeningen hebt, zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg een arts als je twijfelt.


   


  Door :
  (3)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 26/Feb/2015 :
  (3)

  Titel : lustig
  Reactie : du wirst inerhalb fohn einer halben stunde zimlich geil


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

2 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.