Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Muira Puama Tinctuur (30ml)

Muira Puama Tinctuur (30ml)

Muira Puama is een afrodisiacum uit het regenwoud en wordt gebruikt om het seksueel verlangen te versterken. Het wordt door de inheemse stammen zeer gewaardeerd als zowel een afrodisiacum als een algemeen middel voor de gezondheid.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 3.00/5 (1)

24,95 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Muira Puama Tinctuur: Het "kracht hout" uit het Amazone regenwoud

Muira Puama, ook bekend als "kracht hout", is een traditioneel medicijn uit het regenwoud die haar oorsprong vindt in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als traditioneel kruidenmedicijn door de inheemse bevolking van Brazilië die langs de Rio Negro rivier wonen. Alle delen van de plant worden voor medische doeleinden gebruikt, maar de bast, wortels en stelen worden het meest gewaardeerd.

Nadat wetenschappelijk onderzoek de bevindingen van de inheemse bevolking bevestigde, heeft Muira Puama aan populariteit gewonnen als zijnde een natuurlijk afrodisiacum. Een onderzoek, uitgevoerd door Dr. Jacques Waynberg, concludeerde dat 62% van de mannen, lijdend aan een gebrek aan libido en impotentie, een dynamische verhoging van hun erectie functie constateerden binnen twee weken van Muira Puama gebruik.

Effecten
Er zijn veel verschillende effecten gemeld bij het gebruik van Muira Puama. Traditioneel wordt Muira Puama gebruikt om het libido te verhogen, seksueel functioneren te verbeteren, seksueel genot te verhogen, energie op te wekken, neuromusculaire problemen te behandelen, depressies te verlichten en zenuwen te kalmeren. Ook is aangegeven dat het geheugen verbetert, pijn verlicht, moeheid vermindert, zweren voorkomt en de bloeddruk verlaagt.

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat Muira Puama inderdaad de mogelijkheid heeft om het libido te doen herleven, helpt bij de behandeling van erectiestoornissen en een positieve bijdrage levert aan het centrale zenuwstelsel.

Dosering
2 volle druppelaars

Ingrediënten
Wild geoogste Muira Puama, water, 66% graan alcohol

Botanische informatie
De Latijnse naam voor Muira Puama is Ptychopetalum. Dit is een kleine boom die groeit in het Amazone regenwoud. Ze behoort tot de familie Oleaceae van bloeiende planten (niet te verwarren met de olijf familie) en wordt ongeveer 5 meter hoog. De boom produceert korte bladeren die bovenop lichtgroen zijn en donkerbruin van onderen. Muira Puama ontwikkelt kleine, witte bloemen waarvan de geur vergeleken wordt met die van jasmijn.

Chemische informatie
Onderzoek naar de chemische samenstelling van Muira Puama heeft aangetoond dat haar actieve verbindingen zijn opgebouwd uit nieuwe alkaloïden, lang geketende vetzuren, sesquiterphenes en monoterpenen. Ook heeft onderzoek uitgewezen dat Muira Puama een nieuwe alkaloïde bevat, die muirapuamine is genoemd.

Hoewel klinisch onderzoek naar de effecten van Muira Puama heeft gesuggereerd dat het daadwerkelijk energie opwekkende en seksueel stimulerende effecten heeft, is nog niet bekend waarom. Hoewel de chemische samenstelling is onderzocht, wordt er nog steeds gediscussieerd over wat de effecten veroorzaakt.

Waarschuwing
Er zijn geen gezondheidsproblemen bekend met het gebruik van Muira Puama. De nodige voorzichtigheid is wel geadviseerd bij reeds bestaande aandoeningen of wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg bij twijfel een arts.


   


  Door op 26/Feb/2015 :
  (3)

  Titel : is lustig
  Reactie : kannst öfters wie normal


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

2 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.