Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Blue Lily Seed Tinctuur (30ml)

Blue Lily Seed Tinctuur (30ml)

Blue Lily is het Egyptische kruid waarmee je ontspant, het neemt sociale remmingen weg en versterkt je zintuigen. In Egypte staat Blue Lily hoog in aanzien en tot de dag van vandaag is het beroemd om haar kalmerende effecten. Onze tinctuur is speciaal gemaakt van de zaden van Blue Lily, wat het aanzienlijk krachtiger maakt dan preparaties van bladeren.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 3.5/5 (6)

32,50 incl. Btw

27,62 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Blue Lily Seed Tinctuur: De Egyptische ontspanner

Onze tinctuur is gemaakt van de zaden van de Egyptische Blue Lily (Nymphaea caerulea). Zoals de naam als suggereert, komt Blue Lily oorspronkelijk uit Egypte waar het zowel van historisch als cultureel belang is als een natuurlijk ontspannende, seksueel opwindende en milde psychedelische plant.

Blue Lily wordt in oude Egyptische verslagen weergegeven als een plant die gebruikt werd in feestelijke situaties, maar ook spirituele ceremonies en overgangsrituelen; deze schilderingen komen veel voor op de muren van de beroemde tempel van Karnak. Blue Lily is ook het symbool voor de Egyptische god Nefertem.

De Blue Lily Seed Tinctuur is sterker dan onze andere Nymphaea caerulea producten.

Effecten

De Blue Lily Seed tinctuur kan een aantal effecten opwekken; over het algemeen ontspant het de geest en prikkelt de zintuigen.

Gemeld is ook dat het gedachten processen licht verandert, sociale remmingen wegneemt en je in staat stelt emoties meer open te delen. Het wekt ook een geweldig gevoel van medeleven en inlevingsvermogen op. Vanwege het verhoogde verlangen om te verbinden en je in anderen in te leven, zijn lustopwekkende effecten veelvoorkomend.

De opgewekte effecten zijn ook mild psychedelisch en kunnen er af en toe voor zorgen dat je met gesloten ogen patronen ziet.

Ingrediënten
Biologisch gekweekte Blue Lily, water, 90% graan alcohol

Dosering
1 volle druppelaar

Botanische informatie
Blue Lily is een Egyptische lelie die onderdeel is van het Nymphaea geslacht. Oorspronkelijk werd het gevonden langs de rivier de Nijl, maar ook in andere delen van Oost-Afrika; inmiddels heeft ze zich verspreid naar het Indiase subcontinent maar ook naar delen van Zuidoost-Azië.
De bloem ontwikkelt zich tot een diameter van 10-15 cm, is meestal blauw/paars van kleur met een vleugje geel in het midden. De bladeren van de lelie zijn breed en meten ongeveer 25-40cm. In sommige literatuur wordt de gewoonte van de lelie beschreven: elke morgen zou zij boven het wateroppervlak rijzen, openen en weer ondergaan in de nacht. Dit is onjuist. De lelieknop heeft gewoonlijk 3-4 dagen nodig om uit het water te komen, bloeit in de morgen en sluit weer in de late namiddag. Als ze eenmaal boven water zijn, zullen ze niet meer ondergaan.

Chemische informatie
Er is nog niet veel onderzoek gedaan naar de chemische samenstelling van Blue Lily en haar zaden. Echter, het onderzoek dat wel gedaan is, heeft uitgewezen dat het een alkaloïde bevat die bekend staat als nuciferine, waarvan niet bekend is dat het psychoactief zou zijn. Ook wordt gedacht dat het zeer waarschijnlijk aporphine, een niet-selectieve dopamine agonist, bevat.

Waarschuwing
Er zijn geen bekende serieuze bijwerkingen van het gebruik van Blue Lily Seed Tinctuur. Het wordt niet als giftig beschouwd. Maar omdat er zeer weinig onderzoek naar is gedaan, moet het middel niet worden gebruikt met andere drugs, door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of door personen die lijden aan serieuze aandoeningen. Raadpleeg een arts als je twijfelt.


   


  Door :
  (2)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 26/Feb/2015 :
  (3)

  Titel : intressant
  Reactie : aber mann fragt sich ob die wirkung fohm alkohol kommt oder alkohol

  Door :
  (4)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door :
  (4)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 25/Jun/2014 :
  (5)

  Titel : Kann ich nur empfehlen.
  Reactie : Ich kann dieses Produkt weiter empfehlen. Es hilft mir wenn ich leicht depressive Tage habe oder mir zu viele negative Gedanken mache. Es lässt die Sorgen etwas verblassen, entspannt einen und ist auch als Einschlafhilfe gut zu gebrauchen. Es wirkt dabei besonderst gut auf leeren Magen. Ich würde es dabei mehr als natürliches Medikament als als Droge einstufen, wobei es in höheren Dosen doch schon ziemlich verträumt macht und einem ein Grinsen ins Gesicht drückt.

  Door op 21/Mar/2014 :
  (4)

  Titel : Intéressant
  Reactie : A déguster avec attention pour cerner les effets décontractants et relaxant, à expérimenter pour les amateurs de plantes psychédéliques...


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

2 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.