Karma Bee-Friendly Tips

(1)

Bijen bestuiven niet alleen het voedsel dat we eten. Ze zijn cruciaal voor bloeiende ecosystemen! Bedank ze door deze bijenvriendelijke tipjes te gebruiken.

35 tips per pakje.

0,60 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Knowledge Base
 • Video (0)
Meer informatie

Karma - Bee-friendly Tip: Red De Bij Met Je Rookwaar!

Of je nu een joint, blunt of spliff rookt; met een tipje voorkom je dat bij inhalering de inhoud in de mond terecht komt. De meeste van deze filters eindigen als afval, maar sommige kunnen planten worden. Karma Bijenvriendelijke Filtertips zijn een ingenieuze uitvinding waarmee blowers met elke joint hun steentje bijdragen aan een groenere aarde.

Deze tips dragen bij aan de strijd tegen de miljoenen tonnen aan synthetische filters waar de aarde jaarlijks mee vervuild wordt. In plaats van dit probleem te verergeren, groeien deze tips uit tot planten zodra ze in de aarde aan regen worden blootgesteld. Het resulteert in bijenvriendelijke bloemen die nectar bieden voor onze kleine gevleugelde vriendjes. Bijen hebben het momenteel zwaar, mede door dodelijke pesticiden en virussen. Het minste wat wij kunnen doen is het natuurlijke habitat van deze belangrijke bestuivers met hun onmisbare werk ondersteunen.

Deze tipjes zijn niet alleen beter voor het milieu. Ze zijn ook beter voor jou. Ze zijn sterk absorberend gemaakt, zo houden ze bij inhalatie overtollige teer en nicotine tegen. Dit geeft ook een smaakvollere rook. Deze tipjes zijn gemaakt van natuurlijk katoen, fruit- en groentepulp, en bloemzaden. Zodra de zaden beginnen te kiemen, breekt de rest van de filter biologisch af.

Lengte 49 mm
Breedte 22 mm
Reviews (1)
  (1)
  15/Oct/2019

  .
  .

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Knowledge Base

Knowledge Base

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Karma Bee-Friendly Tips
Karma Bee-Friendly Tips
Karma Bee-Friendly Tips
Karma Bee-Friendly Tips
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.