Plagron Green Sensation

(49)

Green Sensation van Plagron biedt je een krachtige 4-in-1 voedingsoplossing die maximale voordelen biedt voor je planten. Het zorgt ervoor dat je het best smakende en meest productieve eindproduct krijgt. Niet alleen door de stofwisseling van de plant te verbeteren, maar ook de bodem zelf. Nadat je dit superieure product hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders voor je planten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (49)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Plagron - Green Sensation: 4-In-1 Oplossing Voor De Beste Smaak En Hoogste Opbrengst

Green Sensation van Plagron is bijna een panacee. Het is een krachtige meststof die gebruikt kan worden bij elke teeltvorm. Dus zowel binnen als buiten. Green Sensation garandeert de beste smaak en hoogste opbrengst, doordat het 4 gunstige effecten combineert in 1 fles. Bovendien bevordert dit product de bloei van je planten en de bodem zelf.

4-IN-1 PRODUCT

Green Sensation is zo krachtig omdat het een 4-in-1 oplossing is:

  • Het bevat PK meststoffen die de bloei en weerstand van de plant, plus de kwaliteit van het eindproduct verbeteren.
  • Het bevat enzymen die tekorten kunnen voorkomen, het bodemleven stimuleren en de verspilling van zuurstof tegengaan.
  • Het bevat daarnaast zogenaamde verbeteraars. Deze triggeren diverse nutritionele reacties in de plant. En dat zorgt voor een betere smaak en opbrengst.
  • Tenslotte zit er een booster in Green Sensation, die actieve nutriënten levert om de smaak en opbrengst verder te bevorderen. De ingrediënten zijn geheim en worden door Plagron GS-PowerParticles genoemd. Ze ondersteunen de harsproductie, het transport van suikers en de productie van essentiële oliën.

Waar andere merken je 4 verschillende producten bieden om hetzelfde te bereiken, biedt Plagron een handige en effectieve 4-in-1 oplossing. Afhankelijk van je substraat en kweekstijl kun je tot wel 50% op de plantenvoeding besparen. Dit product maakt extra boosters, enzymen en PK meststoffen overbodig. Daarnaast kun je het gebruiken in combinatie met andere meststoffen.

KWALITEIT

Green Sensation bevat geen hormonen, dierlijke restanten, GMO’s of andere stoffen die de kwaliteit van je eindproduct kunnen aantasten. De afdeling O&O van Plagron houdt strikt toezicht op de bronnen, productiemethode en het niveau van het product. Verder bevat Green Sensation een voedingsstof die zoutstress triggert in planten. Zo behoudt de plant meer nutriënten en organische bestanddelen. Dit voor de beste smaak en hoogste opbrengst.

Vergeleken met producten van andere merken wordt het aanwezige fosfor en kalium gemakkelijk geabsorbeerd. Beide nutriënten zijn tevens met mate gedoseerd, zodat je niet kunt overbemesten. Ook bevat Green Sensation veel sporen en micronutriënten. Hoewel het zelf geen organisch product is, is het zeer geschikt voor organische teelt, aangezien het de bodem niet aantast.

DOSERING

Green Sensation is zeer kosteneffectief en gaat lang mee. Schud de fles goed voor gebruik en voeg 1ml toe per 1l water (1:1000). Doe er vervolgens je basisvoeding bij, tot je de gewenste EC-waarde bereikt. Green Sensation verhoogt deze waarde met 0,5 μS/cm. Houd daar dus rekening mee bij het mengen van je voedingsoplossing.

SAMENSTELLING

Green Sensation is een EC-middel. Het bestaat uit:

  • Een oplossing van PK meststoffen (0-9-10)
  • 9% in water oplosbare fosforpentoxide (P₂O₅)
  • 10% in water oplosbare kaliumoxide (K₂O)

VERPAKKING

We verkopen Green Sensation alleen in flesjes van 100ml.

Plagron Green Sensation: Uitleg video

Video id: ELrjhm8mlWU
Plagron Green Sensation Product Informatie
Hoeveelheid 100ml

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (49)
    (49)
    Bekijk alle reviews
    21/Dec/2023

    As promised
    Duur maar uitstekende werking..

    J. V.
    23/Aug/2023

    Allround-Talent
    Der Dünger tut, was er muss...meine Pflanzen beflügeln! Kein Allein-Dünger...immer in Kombination, je nach Düngerplan. Werde ihn wieder benutzen!

    T. K.
    21/Aug/2023

    Top
    Bon produit.

    J. V.
    17/Aug/2023

    Plagron 4
    Very good one, thank you

    L. M.
    08/Aug/2023

    Easy and works good
    It’s easy to dose no risk of overfeeding and plants develop nice flowers

    K. V.
    19/Jul/2023

    tolle Dünger
    bin sehr zufrieden

    K. K.
    02/Jun/2023

    Tut was es soll
    Bin sehr zu Frieden da mit muss sagen meine Pflanzen sind erst garnicht gewachsen und dan auf einmal haben sie nen guten boost mit dem Dünger bekommen werd es auf jedenfall nach bestellen wenn es leer ist

    S. B.
    07/Mar/2023

    Bin beeindruckt.
    Dachte so wenig reicht aus:0 Und ja das tut es. Kaufe nurnoch Plagron + Biobizz, Für kleingärter das richtige.

    N. L.
    24/Feb/2023

    Top
    Top

    T. S.
    01/Feb/2023

    Parfait
    Cet article est parfait

    B. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Plagron Green Sensation
Plagron Green Sensation
Je bezoekt onze Nederlandse website.