Auto Tao Blueberry (Top Tao Seeds) regular

(4)

Top Tao Seeds combineerde de altijd populaire Blueberry met autoflowering genen om ons te voorzien van een verbluffende autoflowering soort. Auto Tao Blueberry ziet er geweldig uit en smaakt fantastisch, maar deze hoogproductieve soort is ook nog gemakkelijk te kweken, wekt een prettig effect op en bezit medicinaal potentieel. Een allround geweldige, extreem bevredigende soort!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds – Auto Tao Blueberry: Eenvoudig te kweken, met beroemde Blueberry genen

Wanneer een kweker de genen van de beroemde Blueberry gebruikt en de autoflowering eigenschap in de mix gooit, zal het resultaat ongetwijfeld een formidabele soort zijn. Dit is precies van Top Tao Seeds deed bij de creatie van de geweldige Auto Tao Blueberry. Deze kruising tussen Blueberry en Ruderalis heeft dezelfde verbazingwekkende smaak als haar ouder, maar heeft, dankzij haar andere geweldige kwaliteiten, nog veel meer voor ons in petto.

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om deze dame te kweken. Deze regular autoflowering soort bereikt een beheersbare hoogte van 100-200cm, wat haar een goede keuze maakt als je niet onbeperkt de ruimte hebt om te kweken. Je kan Auto Tao Blueberry binnen of buiten kweken, want ze zal bijna overal goed presteren! Auto Tao Blueberry is een van die soorten die een genot is om naar te kijken. Raak betoverd door haar diepe, paarse tinten die deze ongelooflijk mooie plant uniek maken.

Maar laten we niet oppervlakkig doen, want het gaat niet alleen om het uiterlijk. Gelukkig draait het bij Auto Tao Blueberry om meer dan slechts een mooie buitenkant: Haar overheerlijke, fruitige geur en smaak is net als een mandje versgeplukte bessen! Ongelooflijk lekker en een ware traktatie voor elke cannabis connaisseur!

Wanneer ze gerookt wordt zal het effect beginnen als een prettige euforische toestand, die evolueert naar een relaxende en vredige ontspanning. Auto Tao Blueberry kan de ideale oplossing zijn voor het verlichten van tekenen van stress, angst of pijn.

Auto Tao Blueberry (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Ouders Unkown
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    22/Nov/2022

    Regular seeds its realy clasic/normal, narural...seds!
    thanx! special for males!

    D. G.
    23/Apr/2020

    très dure à faire pousser contrairement à ce qui est dit
    Vraiment, je regrette les graines de ma jeunesse qui africaines, jamaiquaines ou autres n'avaient besoin de rien pour pousser en abondance et facilement là au moins c'était simple. Depuis, toutes ces variété bio n'ont plus rien à voir et si vous n'avez pas un matos couteux et des méthodes de culture compliquées, et stressantes pour nous vous ne pourrez pas profiter des délices du cannabis...en clair vendez vous des graines normales ?

    A. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Tao Blueberry (Top Tao Seeds) regular
Auto Tao Blueberry (Top Tao Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.