Demon Auto Tao (Top Tao Seeds) regular

(1)

Demon Auto Tao is een autoflowering, sativadominante hybride soort met geweldige eigenschappen, zoals haar hoger dan gemiddelde THC-niveaus, die een ongelooflijke, cerebrale, sativa high opwekken, haar onvergetelijke smaken en geuren, en een korte bloeiperiode die zelfs de meest ongeduldige kwekers zal bekoren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds - Demon Auto Tao: Autoflowering hybride die razendsnel volwassen wordt

Demon Auto Tao is een autoflowering, sativadominante hybride en een originele soort van Top Tao Seeds. De genetische ouders zijn Bohemia Abdul (een genetische kruising van Oldschool Bohemia en Africa Abdul, beiden uitmuntende sativa's) en een onbekende Ruderalis. De sativa's in de genen zijn verantwoordelijk voor de cerebrale high en de hoeveelheid THC, terwijl de Ruderalis de bloeiperiode verkort.

Demon Auto Tao kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Omdat deze soort sativa-dominant is, zal er een slanke plant ontstaan die een hoogte bereikt van ongeveer 100-200cm, maar ze vertakt bijna chaotisch, vandaar de naam. De Ruderalis genen geven haar een zeer hoge weerstand, terwijl de bloeiperiode 6-7 weken duurt. Tijdens deze periode zullen de kleuren van de plant dramatisch veranderen.

Deze soort barst met sterke, fruitige smaken en een fascinerende geur die zelfs de meest kieskeurige cannabis liefhebber zal bekoren. Een gemiddelde oogst kan worden verwacht, maar dat zal meer dan genoeg zijn, gezien het THC-percentage van 15%. Dankzij deze hoeveelheid THC kan er gerekend worden op een sterke sativa high, waarmee je tot ongekende hoogten stijgt. Onderweg zal het cerebrale effect helpen met het verlichten van stress en spanning.

Demon Auto Tao is een uitmuntende autoflowering sativa met geweldige kenmerken, waardoor ze een favoriete keuze zou moeten zijn voor kwekers en gebruikers. Je krijgt die geweldige sativa high, vol met smaken en geuren, terwijl de Ruderalis genen de doorlooptijd versnellen. Hoe kan je hier nou niet dol op zijn?

Demon Auto Tao (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC 15%
CBD Laag
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Demon Auto Tao (Top Tao Seeds) regular
Demon Auto Tao (Top Tao Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.