Dr. Tao Sativa (Top Tao Seeds) regular

(5)

Dr. Tao Sativa van Top Tao Seeds is een krachtige medicinale regular strain. Ze is een goede keuze voor kwekers die een marihuanaplant zoeken die verlichting geeft bij depressie en angsten. Haar positieve high brengt je helderheid en focus, waardoor ze een geweldige smoke is waarvan je op elk moment kan genieten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds – Dr. Tao Sativa: Geeft een positieve high

Top Tao Seeds hebben hun Dr. Tao Sativa vernoemd naar Dr. Lester Grinspoon, de Harvard professor en cannabisvoorstander wiens missie het was om incorrecte informatie over cannabis op een wetenschappelijk niveau te ontkrachten. Dr. Tao Sativa is vergelijkbaar met de befaamde originele Dr. Grinspoon strain, wat haar een ideale keuze maakt voor kwekers die fan zijn van Tao’s filosofie van 100% natuurlijke regular zaden. Dit is een sterke medicinale sativa die van pas kan komen bij het verlichten van angsten en andere stemmingsproblemen.

Dr. Tao Sativa kan zowel binnenshuis als buitenshuis gekweekt worden. In ideale omstandigheden, waarin de strain genoeg zonlicht, water en goede voeding krijgt, kan de plant tot 300cm hoog worden. Haar bloeitijd is een schappelijke 63-70 dagen.

Wat Dr. Tao Sativa echt doet uitblinken, is haar uitzonderlijke sterkte en toch aangenaam uitgebalanceerde effect. Dit is het perfecte medicijn om je zintuigen aan te scherpen. Haar geweldige rook kan je focus, helderheid en een vrolijke en positieve kijk op de wereld bieden. Wie zou het advies van zo’n geweldige dokter niet op willen volgen?

Dr. Tao Sativa (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Genetica Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) 200cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    08/Feb/2024

    graine tao
    je sait pas s' il le font a chaque fois , mais j' ais eu la surprise de recevoir un paquet d' echantillon de graine tao mix en meme temps que ma commande de graine regular ... alors un grand merci a zamenesia et a a tao seed .

    E. L.
    23/Oct/2023

    GOOD
    NICE NICE NICE 3 of 5!!

    R. G.
    12/Jul/2023

    excellentes graines
    mises a germer a peine reçue, les semences se sont montrées super vigoureuses bet ont toutes germées Cultivés en inté et en bio, les plants sont vigoureux...vivement la récolte

    C. B.
    31/Jul/2021

    Snel, goeie kwaliteit
    Nog niet groot genoeg om te oogsten maar snel en discreet geleverd, goed in gepakt en de zaden gingen meteen kiemen. Groeien heel snel! Echt tevreden hiermee.

    M. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dr. Tao Sativa (Top Tao Seeds) regular
Dr. Tao Sativa (Top Tao Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.