Taomatic (Top Tao Seeds) regular

(2)

Top Tao Seeds’ Taomatic is een regular autoflowering strain die makkelijk te kweken is. Met haar hoge CBD-gehalte kan ze de ideale plant zijn voor medicinale-cannabisgebruikers die een krachtig medicijn willen kweken zonder veel gedoe! Haar aangename citrusaroma, haar korte, goed hanteerbare hoogte en snelle bloeitijd maken Taomatic in elk opzicht tot een geweldige strain.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds –Taomatic: Een makkelijke en CBD-rijke autoflowering strain

Taomatic levert ons met Top Tao Seeds een regular autofloweringsoort met twee mogelijke fenotypes die tijdens het kweken tevoorschijn kunnen komen. Een hiervan is het indica-fenotype, dat bijzonder kort blijft tijdens de groei en zich binnen een hele korte 8 weken ontwikkelt van kiem tot oogst. Het sativa-fenotype wordt iets groter en heeft iets meer tijd nodig voordat deze geoogst kan worden. Allebei de fenotypes zullen echter op handelbare hoogte blijven tijdens de kweek. Zelfs het sativa-fenotype wordt slechts 100cm groot, wat Taomatic een ideale strain maakt voor kwekers voor wie kweekruimte een zorg is. Kweek haar waar je wil, zoals op je balkon, het terras of een kas.

Wat Taomatic doet uitblinken is haar hoge CBD-gehalte, wat verklaart waarom Taomatic zo’n goede strain is voor medicinale-cannabisgebruikers. Met haar uitgebalanceerde effect is Taomatic een ideale smoke voor het toppunt van ontspanning en kalmte zonder te overweldigend te zijn. In combinatie met haar aangename geur en aroma met verfrissende grapefruitnoten, is dit een goed uitgewerkte en fantastische autofloweringsoort.

Taomatic (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken
THC 20%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    24/Oct/2023

    Pousse très bien même en intérieur
    Bonne génétique, elle est effectivement robuste et résistante aux maladies. Bien adapté à nos climats.

    L. B.
    30/Sep/2023

    Robust
    Ein paar Männchen für Pollen,ok. Die Weibchen sind wirklich robust. Hab sie echt vernachlässigt, aber trotzdem super gewachsen, beide phänotypen vertreten. Nach ca.10 Wochen nähert sich jetzt die Ernte. Lieferung war nicht geizig, bin sehr zufrieden.

    S. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Taomatic (Top Tao Seeds) regular
Taomatic (Top Tao Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.